По-лесно сърфиране. Научи повече.
Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.
Вход
Забравихте си паролата?
Или влезте чрез...
" Чертого колесо " "Катюша" изпълнява Анита Христова Трифонова sekirata
С колесото.... се явИх на изпит в естрадния отдел преди много години, където Ирина Чмихова се заяде с мен, та да бутне руснака Казански! РУСКА ПЕСЕН БЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПРИ ТОВА РОМАНС!!!!!! Другата ми песен беше на Мария Нейкова -супер бърза. Това рускините са много злобни много! Хайде, хубававата плевенчанка да явидим-така се държеше с мен тази въртяща на пръста си българскат аестрада с онзи мишок Георги Кордов -ТОГАВА! ОТВРАТИХ СЕ И ЗАТОВА СЛЕД ТОВА - ПРЕЖИВЯХ СТРЕС, КРИЗА.... УЧИХ ЕДНА ГОДИНА МАТЕМАТИКА В ПЛОВДИВСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ, НО НАДДЕЛЯ МУЗИКАТА В МЕН И С ФОЛКЛОР НА ДРУГОТО ТЕПЕ ТАМ СЕ ПРЕХВЪРЛИХ ВЪВ ФОЛКЛОРЕН ОТДЕЛ.,ПРИРАВНИХ ИЗА УЧИТЕЛ ПО МУЗИКА И ОБЛИГАТ ПИАНО , ВОКАЛ! кой ми облече синьото елече-разбира се руснака казански и стара злобна рускиня Чмихова! С НЕЯ ЩЕ СЕ ВИДИМ ТАМ-В ОТВЪДНОТО , А КАЗАНСКИ ВЕЧЕ СВЪРШИ КАТО ПЕВЕЦ и той фъфли буквичката "р" даже по -зле я изговаря от мен, моето е френско "р" НО ТАКА, ГОСПОД ДАЛ И ВЗЕЛ!!!!
Търсене
Прегледи
Коментара
Добавено
Описание
" Чертого колесо "
"Катюша"
изпълнява Анита Христова Трифонова sekirata
С колесото.... се явИх на изпит в естрадния отдел преди много години, където Ирина Чмихова се заяде с мен, та да бутне руснака Казански!
РУСКА ПЕСЕН БЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПРИ ТОВА РОМАНС!!!!!!
Другата ми песен беше на Мария Нейкова -супер бърза.
Това рускините са много злобни много!
Хайде, хубававата плевенчанка да явидим-така се държеше с мен тази въртяща на
пръста си българскат аестрада с онзи мишок Георги Кордов -ТОГАВА!
ОТВРАТИХ СЕ И ЗАТОВА СЛЕД ТОВА - ПРЕЖИВЯХ СТРЕС, КРИЗА....
УЧИХ ЕДНА ГОДИНА МАТЕМАТИКА В ПЛОВДИВСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ,
НО НАДДЕЛЯ МУЗИКАТА В МЕН И С ФОЛКЛОР НА ДРУГОТО ТЕПЕ ТАМ СЕ
ПРЕХВЪРЛИХ ВЪВ ФОЛКЛОРЕН ОТДЕЛ.,ПРИРАВНИХ ИЗА УЧИТЕЛ ПО МУЗИКА И
ОБЛИГАТ ПИАНО , ВОКАЛ!
кой ми облече синьото елече-разбира се руснака казански и стара злобна рускиня Чмихова!
С НЕЯ ЩЕ СЕ ВИДИМ ТАМ-В ОТВЪДНОТО , А КАЗАНСКИ ВЕЧЕ СВЪРШИ КАТО ПЕВЕЦ
и той фъфли буквичката "р" даже по -зле я изговаря от мен, моето е френско "р"
НО ТАКА, ГОСПОД ДАЛ И ВЗЕЛ!!!!