Та така.КаКва е разликата когато аз качвам от ютуб клипове и някой друг като Митето на Роса ,е,да неговите са музика,защото така е поръчала тя, която е нотно неграмотна и слон е стъпил на ушите и.Та той е с два три профила тук, но и това не се вижда?!Да не говорим пък за онзи-NewRedDragon ,дето ме терори да заобичам Америка и Герб?! Луд.
ЕТО КЛИПОВЕТЕ
ЗАЩО САМО НА ВАС ТАЙФАТА ФАШАГИ И РОМИ ВИ ПРЕЧАТ, НА КОПУКОВА ПО ТОЧНО
sekirata - eto сега добродан се оплака от мен,че ми хакерства ,но се правят че не виждат-пак сменям пароли
Последни 20 регистрирани посетителя
20:02 - blogbg
19:57 - rosiela
Копук, КОЙ ТИ Е КРИВ, ЧЕ НЕ СТАВАШ ЗА НИЩО ОСВЕН ЗА ИНТРИГИ И МРЪСОТИИ...ПРЕЧИСТИ СЕ, ИНАЧЕ ДЯВОЛА ЩЕ ТЕ ВЗЕМЕ
дори затова където биеш по невръстни дечица-там затова ще гориш! Свързваш се с роми и престъпните контингенти на твоята партия ,лъжливи и крадливи! Къв творец си, поет,писател, журналист, литератор с този вулгарен език и кочина уста?! ТАКА СИ Я КАРАЛА И Я КАРАШ С ИНТРИГИ И СКАНДАЛИ ДА ЛАЗИШ НАГОРЕ...ВЛЕЧУГО!
14:42 - rosiela
14:07 - rosiela
докога бе,нотно неграмотната -мисирке бокова,кой ти е крив, че не ставаш за нищо освен да плюеш по хората
стига си ревала ,КАТО СИ НЕКАДЪРНА И ГРОЗНА,ДЕБЕЛА КОЙ ТИ Е КРИВ?
САМО РЕВЕШ И ЖАЛБИ ЖАЛБИ...ЩЕ ТЕ ЧУЕ ДЯВОЛА НАКРАЯ
19:29 - ЗАЩО НЕ ТРИЕТЕ ТОЗИ ПОСТ НА ЛУДАТА МИСИРКА,blog и сега ли ще твърдите ,че аз обиждам,че аз ровя ..и ще продължавате да ми триете КЛИПОВЕ КОИТО В ИНТЕРНЕТА НЕ
16:25 - ДОЙДЕ МИ ЕДНА ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ ЧАЛГАРКА ВАДИ ПАЧКИ ОТ СУТИЕН И БИКИНИ ДА КУПИ ЕЙ ТАКВАЗ В КЪЩА В СИМЕОНОВО автор: rosiela категория: Забавление image
прочетен: 52 коментари: 0 гласове: 1
последна промяна: 16:33
ЧУКНЕТЕ ВЪРХУ СНИМКАТА, ДА ИЗЛЕЗЕ ЦЯЛАТА. РОМСКО БРАТЧЕ ПОМАГА ОТ ДИМИТРОВГРАД, ЩЕ СТАВА МАСКАРАД. ПОЗНАЙТЕ КОЙ ЩЕ ЖИВЕЕ В НЕЯ?
Е, КАК КОЙ? ЖЕТВАРКАТА ОТ БОХОТ!
ЦЕНЗУРА ЗА МЕН ЗАЩО ЗАЩОТО ОДОБРЯВАМ ПУТИН ЛИ ИЛИ ЗАЩОТО НЕ ПОЗВОЛЯВАМ ЕДНА ЛУДА ДА МЕ МАЧКА
Прегледи
Коментара
Добавено
Описание
Та така.КаКва е разликата когато аз качвам от ютуб клипове и някой друг като Митето на Роса ,е,да неговите са музика,защото така е поръчала тя, която е нотно неграмотна и слон е стъпил на ушите и.Та той е с два три профила тук, но и това не се вижда?!Да не говорим пък за онзи- NewRedDragon ,дето ме терори да заобичам Америка и Герб?! Луд.
ЕТО КЛИПОВЕТЕ
ЗАЩО САМО НА ВАС ТАЙФАТА ФАШАГИ И РОМИ ВИ ПРЕЧАТ, НА КОПУКОВА ПО ТОЧНО
ТО ЯСНО Е ЧЕ Е С РОМИТЕ ТАЗИ..."БЪЛГАРКА"
ЗАЩОТО СА ИСТИНАТА
ЯВНО ТУК НЯМА ИСТИНА
sekirata Ima li jetvarki v siMeonovo
sekirata Roske le chuska
sekiarta Edna be kopucha
sekirata Zaspala e baba rosa
цитирай
20:02 - blogbg
14:42 - rosiela
докога бе,нотно неграмотната -мисирке бокова,кой ти е крив, че не ставаш за нищо освен да плюеш по хората
стига си ревала ,КАТО СИ НЕКАДЪРНА И ГРОЗНА,ДЕБЕЛА КОЙ ТИ Е КРИВ?
САМО РЕВЕШ И ЖАЛБИ ЖАЛБИ...ЩЕ ТЕ ЧУЕ ДЯВОЛА НАКРАЯ
и продължава
спи в блога ми дори с паролата на Младен -missana
15:15 - rosiela
12:57 - rosiela
И ПАК МИ ИЗТРИХТЕ ПОСТА В ЖУПЕЛ!!!!!!!!!!
19:29 - ЗАЩО НЕ ТРИЕТЕ ТОЗИ ПОСТ НА ЛУДАТА МИСИРКА,blog и сега ли ще твърдите ,че аз обиждам,че аз ровя ..и ще продължавате да ми триете КЛИПОВЕ КОИТО В ИНТЕРНЕТА НЕ
автор: jupel категория: Изкуство
прочетен: 0 коментари: 0 гласове: 0
Баш жетварката с неожъната нива си остана вашата приятелка мисирка -заради Герб я толерирате нали,но всичко е до време
https://rosiela/zabavlenie/2023/01/22/doide-mi-edna-informaciia-che-chalgarka-vadi-pachki-ot-sutie.1852415
16:25 - ДОЙДЕ МИ ЕДНА ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ ЧАЛГАРКА ВАДИ ПАЧКИ ОТ СУТИЕН И БИКИНИ ДА КУПИ ЕЙ ТАКВАЗ В КЪЩА В СИМЕОНОВО автор: rosiela категория: Забавление image
прочетен: 52 коментари: 0 гласове: 1
последна промяна: 16:33
ЧУКНЕТЕ ВЪРХУ СНИМКАТА, ДА ИЗЛЕЗЕ ЦЯЛАТА. РОМСКО БРАТЧЕ ПОМАГА ОТ ДИМИТРОВГРАД, ЩЕ СТАВА МАСКАРАД. ПОЗНАЙТЕ КОЙ ЩЕ ЖИВЕЕ В НЕЯ?
Е, КАК КОЙ? ЖЕТВАРКАТА ОТ БОХОТ!
ЦЕНЗУРА ЗА МЕН ЗАЩО ЗАЩОТО ОДОБРЯВАМ ПУТИН ЛИ ИЛИ ЗАЩОТО НЕ ПОЗВОЛЯВАМ ЕДНА ЛУДА ДА МЕ МАЧКА