КОЙ , ЩЕ ГИ СПРЕ?! УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ САМОЗАБРАВИХА- БРУТАЛНО, НАГЛО, АРОГАНТНО ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА , ПОТЪПКАХА НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС!
Е, няма как да е по - зле?! Предците ни са си свършили работата❗️
А ти, л@йньо, какво правиш⁉️
НАРОДЕ, ТОЛКОВА ЛИ СИ ИЗПЛАШЕН,СМАЧКАН, РАЗЕДИНЕН?
УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ САМОЗАБРАВИХА-
БРУТАЛНО, НАГЛО, АРОГАНТНО ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА ,
ПОТЪПКАХА НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС!
СРАМУВАМ СЕ ЗАРАДИ ВАС ПРЕДАТЕЛИТЕ! ЗАРАДИ ВАС ...СТРАХЛИВИТЕ!
Е, няма как да е по - зле?! Корнелия Нинова скочи на сглобката
Време е управляващите да прочетат Основния закон на Република България и да започнат да го спазват!
Предците ни са си свършили работата❗️
А ти, л@йньо, какво правиш⁉️Александър САНО при Карбовски
ПОЛИТИЧЕСКА ПЕРАЛНЯ ДЕЛЯН И БОЙКО?!
3 МАРТ ДЕН НА ОБРУГАВАНЕ! интервю с Д.Пеевски,а Нинова ги осъди!
ТЕ, ПРЕДАТЕЛИТЕ НА НАРОДА ПРЕДЛАГАТ И САМИ НАЛАГАТ....
А НАРОД СПИ И ЗАЩО МИ ЗАЩИТАВАТЕ ИИИИИ НАРОДА, А ? ЩО ТЪРПИ?!
АЗ НЕ ЧЕТА ,НЕ ВЛИЗАМ ВЪВ ФЕЙСА И РАЗНИ ТАМ ТУИТЪРИ, ИНСТАГРАМИ И ВСИЧКИТЕ СОРОСОИДНИ И ФАШИСТКИ!
ПЕЕЕВСКИ Е КУПИЛ ЦЯЛАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА И МЕДИИ, ЗАГИНАЛИ СМЕ!
АМИ НАРОД СПИ!НЕ МУ ПУКА.О, ЩЕ МУ ЗАПУКА КАТО НИ ИЗЧИСТЯТ ОТ ЗЕМЯТА ,ТА И ДЕЦАТА НИ
ЗАГИНАЛИ leonleonovpom2 написа: Много радиоактивни новини четеш!
Подложен си на силно радиоактивно облъчване!
Пази се!
Ефективно средство за защите е да не ги приемаш насериозно, а като забавно четиво! Виждам ,че го правиш, но не забравяй, какво четеш!
Защото ,човек като чете нещо сбъркано по начало и това се повтаря многократно, после почва да го приема насериозно!
Е, с жена ми се скарахме преди два дни Засипва ме с телевизионни новини и особено с помия от Фейскбук Попитах я, защо свети ,от новините ли? Стресна се и се заоглежда Казах и ,че е временно ,от облъчването е и от Феса-Фейса Казах и ,че аз умишлено не се регистрирам там, не искам да се храня с помия, тя ми я носи?
Хубав ден!
БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ НОВИНИ НЕ ГЛЕДАМ ,НЕ ЧЕТА ДОРИ И ПРОГНОЗИТЕ
ЗА ВРЕМЕТО НЕ СЛУШАМ,А ЧАЛГИТЕ СЪМ ГИ БЛОКИРАЛА ВСИЧКИТЕ КАКТО И
НС -ЦИРКА ТАМ! ДАНО ОТГОРЕ НЕЩО ПАДНЕ---ТОВА Е НАДЕЖДАТА МИ...
- В Анкара вече пируват след новината за евтаназията на Трети март
Автор: bojinkata Категория: Новини
Прочетен: 27 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 17:01
ДБ и ПП предлагат конституционни промени, в които водещото безумие е Трети март да не е национален празник и да се замести от 24 май.
Умнокрасивите вече получили подкрепата на ГЕРБ (които отдавна предлагат това) и ДПС (които по понятни причини са най-щастливи от ревизията на Трети март).
В духа на новото време съвсем на място ще е бул. „Цар Освободител“ да стане НАТО, а столичните улици на руски генерали (ген. Скобелев, ген. Тотлебен, ген. Гурко) да се окичат с имената на Столтенберг, Зеленски и Байдън.
А щом Трети март 1878-а е толкова черна дата за десницата, която завинаги трябва да се заличи от историческата памет, тогава по-добре да приемат евроатлантическия контрапункт на Сан Стефано. Което означава само едно – да обявят Берлинския конгрес през същата година за рождена дата на Третата българска държава.
И защо да не почетат с по една улица и тримата ни „благодетели“ на политкоректния конгрес, хвърлили в коша русофилския Санстефански договор – Бисмарк, Дизраели и граф Андраши?
В Сан Стефано не ни дадоха Бяло море, но НАТО вече ни дари с излаз на „Три морета“.
Апропо, след новината за евтаназията на Трети март в Булгаристан в Анкара вече пируват. И кое ли родно хюмне пак ще поиска паметник за падналите на Шипка турски войници?
А може и ново политкоректно име на върха, в духа на евроатлантизма и неоосманизма – вместо генерал Столетов… Сюлейман паша…
Велизар Енчев, Фейсбук
Така са се разбрали националпредатилите и Ердоган!
Прегледи
Коментара
Добавено
Описание
КОЙ , ЩЕ ГИ СПРЕ?! УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ САМОЗАБРАВИХА- БРУТАЛНО, НАГЛО, АРОГАНТНО ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА , ПОТЪПКАХА НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС!
Е, няма как да е по - зле?! Предците ни са си свършили работата❗️
А ти, л@йньо, какво правиш⁉️
НАРОДЕ, ТОЛКОВА ЛИ СИ ИЗПЛАШЕН,СМАЧКАН, РАЗЕДИНЕН?
УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ САМОЗАБРАВИХА-
БРУТАЛНО, НАГЛО, АРОГАНТНО ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА ,
ПОТЪПКАХА НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС!
СРАМУВАМ СЕ ЗАРАДИ ВАС ПРЕДАТЕЛИТЕ! ЗАРАДИ ВАС ...СТРАХЛИВИТЕ!
Е, няма как да е по - зле?! Корнелия Нинова скочи на сглобката
Време е управляващите да прочетат Основния закон на Република България и да започнат да го спазват!
Предците ни са си свършили работата❗️
А ти, л@йньо, какво правиш⁉️Александър САНО при Карбовски
ПОЛИТИЧЕСКА ПЕРАЛНЯ ДЕЛЯН И БОЙКО?!
3 МАРТ ДЕН НА ОБРУГАВАНЕ! интервю с Д.Пеевски,а Нинова ги осъди!
ТЕ, ПРЕДАТЕЛИТЕ НА НАРОДА ПРЕДЛАГАТ И САМИ НАЛАГАТ....
А НАРОД СПИ И ЗАЩО МИ ЗАЩИТАВАТЕ ИИИИИ НАРОДА, А ? ЩО ТЪРПИ?!
АЗ НЕ ЧЕТА ,НЕ ВЛИЗАМ ВЪВ ФЕЙСА И РАЗНИ ТАМ ТУИТЪРИ, ИНСТАГРАМИ И ВСИЧКИТЕ СОРОСОИДНИ И ФАШИСТКИ!
ПЕЕЕВСКИ Е КУПИЛ ЦЯЛАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА И МЕДИИ, ЗАГИНАЛИ СМЕ!
АМИ НАРОД СПИ!НЕ МУ ПУКА.О, ЩЕ МУ ЗАПУКА КАТО НИ ИЗЧИСТЯТ ОТ ЗЕМЯТА ,ТА И ДЕЦАТА НИ
ЗАГИНАЛИ leonleonovpom2 написа: Много радиоактивни новини четеш!
Подложен си на силно радиоактивно облъчване!
Пази се!
Ефективно средство за защите е да не ги приемаш насериозно, а като забавно четиво! Виждам ,че го правиш, но не забравяй, какво четеш!
Защото ,човек като чете нещо сбъркано по начало и това се повтаря многократно, после почва да го приема насериозно!
Е, с жена ми се скарахме преди два дни Засипва ме с телевизионни новини и особено с помия от Фейскбук Попитах я, защо свети ,от новините ли? Стресна се и се заоглежда Казах и ,че е временно ,от облъчването е и от Феса-Фейса Казах и ,че аз умишлено не се регистрирам там, не искам да се храня с помия, тя ми я носи?
Хубав ден!
БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ НОВИНИ НЕ ГЛЕДАМ ,НЕ ЧЕТА ДОРИ И ПРОГНОЗИТЕ
ЗА ВРЕМЕТО НЕ СЛУШАМ,А ЧАЛГИТЕ СЪМ ГИ БЛОКИРАЛА ВСИЧКИТЕ КАКТО И
НС -ЦИРКА ТАМ! ДАНО ОТГОРЕ НЕЩО ПАДНЕ---ТОВА Е НАДЕЖДАТА МИ...
- В Анкара вече пируват след новината за евтаназията на Трети март
Автор: bojinkata Категория: Новини
Прочетен: 27 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 17:01
ДБ и ПП предлагат конституционни промени, в които водещото безумие е Трети март да не е национален празник и да се замести от 24 май.
Умнокрасивите вече получили подкрепата на ГЕРБ (които отдавна предлагат това) и ДПС (които по понятни причини са най-щастливи от ревизията на Трети март).
В духа на новото време съвсем на място ще е бул. „Цар Освободител“ да стане НАТО, а столичните улици на руски генерали (ген. Скобелев, ген. Тотлебен, ген. Гурко) да се окичат с имената на Столтенберг, Зеленски и Байдън.
А щом Трети март 1878-а е толкова черна дата за десницата, която завинаги трябва да се заличи от историческата памет, тогава по-добре да приемат евроатлантическия контрапункт на Сан Стефано. Което означава само едно – да обявят Берлинския конгрес през същата година за рождена дата на Третата българска държава.
И защо да не почетат с по една улица и тримата ни „благодетели“ на политкоректния конгрес, хвърлили в коша русофилския Санстефански договор – Бисмарк, Дизраели и граф Андраши?
В Сан Стефано не ни дадоха Бяло море, но НАТО вече ни дари с излаз на „Три морета“.
Апропо, след новината за евтаназията на Трети март в Булгаристан в Анкара вече пируват. И кое ли родно хюмне пак ще поиска паметник за падналите на Шипка турски войници?
А може и ново политкоректно име на върха, в духа на евроатлантизма и неоосманизма – вместо генерал Столетов… Сюлейман паша…
Велизар Енчев, Фейсбук
Така са се разбрали националпредатилите и Ердоган!