Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Изкуственият интелект -Голямата заплаха- Неволите ми с ChatGPT И Copilot -kristiart

Обратна връзка

Описание

Неволите ми с ChatGPT И Copilot

Тази седмица неволите ми с Copilot (въпреки, че честно казано и за много неща ми показа новости и алтернативи, но се случи да забрави код, който сме писали преди 5 мин., толкова дълъг, че не може да се копира на един път, разделих го на 4 и той ми прати отговор само за 1/4), ме накара да занемаря писането на личен блог, а също и да пробвам с ChatGPT.

С ChatGPT издържах броени минути, казах му "Сега ще ти изпратя код за цяло работещо приложение, трябва да го провериш по най-добрия начин ли е написано, докато не приключа, не ми отговаряй.". Започна да анализара първия файл, казах му да спре. На петия не издържах и го попитах като не може да следва проста инструкция, как ще ми бъде полезен. Спря за два файла и продължи, а аз имах още 10. Написах му, че явно няма да ми е от помощ, след като едно нещо не може да схване и се сбогувахме.

Върнах се при поне по-схватливия Copilot и нищо не довършихме, но поне направихме още няколко започвания, разясни ми неща, които не ми бяха ясни и нещо пак се ядосах и реших да пиша малко за успокоение.

Но този Изкуствен интелект, ако ще превзема човечеството, голяма тъпотия ще господства на Земята, няма лесно да се разберем с него. 

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.