Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

България храни чуждите не мен, не празнувам в този ден -06.09!!!

Обратна връзка

Описание

poezia avtor A.H.T.sekirata Bulgaria hrani chujdite ne men ne praznuvam v tozi den

България храни чуждите не мен,

не празнувам в този ден!

България ограбва ме, краде от мен,

дава го на чуждите и в този ден!

Не признавам аз сега такваз фалшива свобода!

От днес не вярвам на България,

която чуждото днес дави я!

Не мислете,че не ме боли.

Кой ми замени смеха с сълзи?!

Може да са шепа идиоти,

но ний защо търпим,горко ти,

Ани и народ страхлив, у

нижен и смазан,търпелив!

КОИ ДЪРЖАВИ ОТВЪН ИСКАТ ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ БЪЛГАРИЯ?На път сме и Земята си да подарим на Украйна.Конституцията КОЙ Я ПИПНА,защо няма допитване до народа,та и за приемане на еврото.ДПС Пеевски и ДПС Доган се регистрираха за изборите чрез други партии !Да са ни честити ВЕЧЕ ДВЕТЕ ЧУЖДИ- помашката и турско циганската партия.В БСП поне няма турци, роми и помаци, но си отива?!Който и да се появи и да ни поиска властта ние му даваме?Няма да спрем да говорим,че институциите са нелигитимни поради ниска избирателна активност! Доган се разтревожи ДПС да не стане корпоративна партия и поиска двама лидери да делят властта,две партии са вече. И заложник ли е държавата на Пеевски? Колония ли сме? Трябва промяна на цялата система и никаква зависимост на България отвън.Закрийте това НС-нищо не върши,само фигурират и се джавкат! България гори! Навън чуждицата и чуждите партии! Всички партии действат като една в продажната си мисия срещу България,всяка партия има точна задача в тази насока. Прост народ,слаба държава! Заплахи, убийства,престъпност...палежи, та и в Гръция -в Турция няма!Доган е много умен, много хитър,но няма как да няма ахилесова пета,както и Пеевски въпреки богатствата си.  КОРПОРАТИВНОМАФИОТСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ДПС СА ВЕЧЕ ПЪРВИ, ДОРИ ПО НЕЧЕСТЕН НАЧИН. Заслугата е на Умният, хитър Доган и докато е у нас и има дпс така ще е. КАКВО И МЕН ЛИ ЗАМЕСИХТЕ..С ДОКЛАДНИ И КИБЕРТОРМОЗ? Песен на панагюрските въстаници-Във видеоклипа е използвана мелодията на тази песен Съдържанието е намерено във времевия интервал - Това не е предупреждение за нарушаване на авторски права. И тук се принудих да махна музиката на крипа си "За кой работите господа политици"знаем чии са медии, интернет..."Заявлението по Content ID във връзка с видеоклипа не засяга канала ви. Това не е предупреждение за нарушаване на авторски права. Но ми е изпратено.И защо трябваше да махна музиката,защото целнах в десятката ли? Песен на панагюрските въстаници- Във видеоклипа ми"Христо Ботев"е използвана мелодията на тази песен Съдържанието е намерено във времевия интервал - Това не е предупреждение за нарушаване на авторски права. A.H.T.sekirata Chichko mutrichko ---ами тогава?! защо Ви дразни защото целнах в десятката? Съдържанието е намерено във времевия интервал - Това не е предупреждение за нарушаване на авторски права. Защо ми го изписвате като иск с авторски права почти на всички мои клипове с песни за България стихове както и за управляващи, за чалгите и други, които са богопомазаните в интернета? Заявлението по Content ID във връзка с видеоклипа не засяга канала ви. Това не е предупреждение за нарушаване на авторски права. I zashto triabvashe da mahna muzikata? zashtoto celnah v desiatkata? Заявлението по Content ID във връзка с видеоклипа не засяга канала ви. Съдържанието е намерено във времевия интервал - Това не е предупреждение за нарушаване на авторски права.АМИ ТОГАВА? о беше написано?!"Как да добавя втора опция email адрес-досега всичките ми са разбивани,крадени? Телефони мои пренасочвани.Няма как аз да качвам тук мой клип с иск за авторски права Правила съм ги преди повече от десет години и вече не ги качвам.Брояч и всичко тук се манипулира от човек който ми разбива пощите и присвоява паролите, ЕГН .Ето ви пример.Последни 20 регистрирани посетителя-14:26 – morskipesni,12:33 – rosiela А ти секиро да пукнеш първа в нея!Старите хора у нас са обречени! Инфлация до небето!Най-старите пенсионери -никакво приравняване на пенсии,те Просто да гушнат чемшира,както ми писа не NewRedDragon teo-glavata2316 Няма право, няма истина дори в интернета! Чак пък демокрация и равенство.Жалко за Родината и народа!Нямам банкови сметки, а профили Какво тук значи интернет някакъв, то Държавата е потънала, няма съд, няма НС.Има само един кош партии...предатели, чуждица, шпиони!   Доган се разтревожи ДПС да не стане корпоративна партия и поиска двама лидери да делят властта,две партии са вече.

Искра Михайлова постави ДПС на мястото им

чичко Мутричко-сатира автор А.Х.Т sekirata

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.