Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Ало, политиците, чукнете си главиците! Чичко мутричко...той ли ви кара да ми триете клиповете и профилите.......Бог види, не Ви виждам!

Обратна връзка

Описание

Тук се принудих да махна музиката на клипа си "За кой работите господа политици"знаем чии са медии, интернет..."Заявлението по Content ID във връзка с видеоклипа не засяга канала ви. Това не е предупреждение за нарушаване на авторски права. Но ми е изпратено.И защо трябваше да махна музиката,защото целнах в десятката ли?

Песен на панагюрските въстаници- Във видеоклипа ми"Христо Ботев"е използвана мелодията на тази песен Съдържанието е намерено във времевия интервал - Това не е предупреждение за нарушаване на авторски права.

Защо ми го изписвате като иск с авторски права  като не е нарушаване,за да стане след няколко дни нарушаване?

Почти на всички мои клипове с песни за България  и с мои стихове както и за управляващи, за чалгите и други, които са богопомазаните в интернета  е имало доклад явно  срещу мен.

ами тогава?! защо Ви дразнят  И възрожденските ни песни,алооо?! 

poezia satira avtor A.H.T .sekirata Chichko mutrichko- защо Ви дразни, защото целнах в десятката? Съдържанието е намерено във времевия интервал - Това не е предупреждение за нарушаване на авторски права...и така ме редите ..всичко мое по  и най-добро!

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.