"Влюбена" -стихове автор Анита Христова Трифонова sekirata
Споко, рекетьорите, изнудвачите...няма да Ви се моля..докато продължавате така това означава съм много повече от Вас.
ЗАЩОТО АКО БЯХ НИКОЯ ИИ ПОНЕ С ВАШЕТО ИИ
просто нямаше да ми обръщате внимание и да ме следите, гонкате, триете....
НО ВИ ДРАЗНИ РАЗЗЛИЧНОТО И ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА ВИ КАРА ДА ПРАВИТЕ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА СЕ НАЛАГАТЕ НА МЕН И ТАКИВА КАТО МЕН, ДА СМЕ КАТО ВАС....
СМЕХОРИЯ, ТОВА Е ЛУДОСТ! ВАША ЛУДОСТ!
Подсъзнателно усещате, знаете ,че правата съм аз,но не Ви стиска да си го признаете,защото просто Вие плувате в тези води на машината, безчувствената машина и човешката прословута българска злоба и завист.
Нима не го разбрахте,че хората Ви разбраха ,че не всичко става с машини, техники, програми компютърни, хакерства на първо място и организирани жалби -доноси, доклади. Злобата и завистта винаги връща се десетократно поне...независимо кога.
Кога уж гроздето било кисело ....
Смешна работа.
Нали се развивате ,не Ви се навирам както Вие на мене..защо е това подмятане за мен по постовете Ви по коментарите Ви ,
следене и триене И ТО НАЙ ВЕЧЕ В ЮТУБА--ДОСТА ПРОЗРАЧНИ СТЕ,
което няма да спре знам и нищо ново под слънцето.
Що го правите,ЗА ДА ВИ РАЗБЕРАТ И ХОРАТА ,ЧЕ ГО ПРАВИТЕ ОТ БЕЗСИЛИЕ,ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА МЕ НАКАРАТЕ ДА СЪМ ОТ ВАШАТА ЧЕРГА!
ВСЕКИ ЧОВЕК Е СТРОГА, НЕПОВТОРИМА ИНДИВИДУАЛНОСТ!
Не е сложно за разбиране, че да се озъптите, докато не се е задействал бумеранга.
Прегледи
Коментара
Добавено
Обновен
Описание
Целувам те и ти се моля,
вземи ме с тебе, обич моя
и нека галят ни вълните,
нощем да броим звездите,
чайки бели да ни пеят,
лъчите слънчеви да греят,
да ни топлят, да ни галят,
бурни страсти в нас да палят!
Сирена морска да ни пее
и вятърът да онемее,
когато чуе моя глас!
Щастливо влюбена съм аз!
"Влюбена" -стихове автор Анита Христова Трифонова sekirata
Споко, рекетьорите, изнудвачите...няма да Ви се моля..докато продължавате така това означава съм много повече от Вас.
ЗАЩОТО АКО БЯХ НИКОЯ ИИ ПОНЕ С ВАШЕТО ИИ
просто нямаше да ми обръщате внимание и да ме следите, гонкате, триете....
НО ВИ ДРАЗНИ РАЗЗЛИЧНОТО И ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА ВИ КАРА ДА ПРАВИТЕ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА СЕ НАЛАГАТЕ НА МЕН И ТАКИВА КАТО МЕН, ДА СМЕ КАТО ВАС....
СМЕХОРИЯ, ТОВА Е ЛУДОСТ! ВАША ЛУДОСТ!
Подсъзнателно усещате, знаете ,че правата съм аз,но не Ви стиска да си го признаете,защото просто Вие плувате в тези води на машината, безчувствената машина и човешката прословута българска злоба и завист.
Нима не го разбрахте,че хората Ви разбраха ,че не всичко става с машини, техники, програми компютърни, хакерства на първо място и организирани жалби -доноси, доклади. Злобата и завистта винаги връща се десетократно поне...независимо кога.
Кога уж гроздето било кисело ....
Смешна работа.
Нали се развивате ,не Ви се навирам както Вие на мене..защо е това подмятане за мен по постовете Ви по коментарите Ви ,
следене и триене И ТО НАЙ ВЕЧЕ В ЮТУБА--ДОСТА ПРОЗРАЧНИ СТЕ,
което няма да спре знам и нищо ново под слънцето.
Що го правите,ЗА ДА ВИ РАЗБЕРАТ И ХОРАТА ,ЧЕ ГО ПРАВИТЕ ОТ БЕЗСИЛИЕ,ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА МЕ НАКАРАТЕ ДА СЪМ ОТ ВАШАТА ЧЕРГА!
ВСЕКИ ЧОВЕК Е СТРОГА, НЕПОВТОРИМА ИНДИВИДУАЛНОСТ!
Не е сложно за разбиране, че да се озъптите, докато не се е задействал бумеранга.