Американските военни обявиха за истински видеата с НЛО, заснети от пилотите на ВВС

16
4555

Флотът на САЩ обяви видеата със заснетите неидентифицирани летящи обекти за истински. Но американските военни се затрудняват да кажат с какво точно са се сблъскали летците. Информацията е на Popular Mechanics.

Тази пролет изданието The New York Times публикува информация за среща на пилотите на ВВС на САЩ с НЛО. Единият от тях е приличал на пумпал, движещ се срещу вятъра. Според думите на военните летци, обектите не са имали двигатели, не са оставяли топлинни следи и са демонстрирали възможности, недостижими за съществуващите и разработваните самолети и вертолети. Това се отнася за скоростта, маневреността и продължителността на полета.

През лятото военният летец лейтенант Райън Грейвз каза пред изданието The Drive, че е срещнал същите неидентифицирани обекти над акваторията на Средиземно море и Персийския залив.

Сега военноморските сили на САЩ потвърдиха, че трите видеа, за които се предполага, че са заснели НЛО, са истински. Това са материалите FLIR1, Gimbal и GoFas. Командването на ВВС на САЩ се затруднява да каже какво се вижда на кадрите. Официалният представител на военноморския флот Джозеф Градишър (Joseph Gradisher) заяви, че военноморските сили определят тези обекти като „неидентифицирани въздушни явления“. Военният каза, че се използва именно такава терминология, понеже тя дава базово описание на тези обекти, заснети в пространството на райони контролирани от ВВС на САЩ.

16
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
6 Коментари
10 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Скитника Еврейн
Скитника Еврейн

А нищо особено – видя ли са нови руски оръжия и сега се чудят ….

Пичага
Пичага

Вервам ти !

SuloFA
SuloFA
МъдиУотърс
МъдиУотърс

Ей това на 30-та мин., виждал съм такова, преди 10-15 год беше, като ток дирята, бяло, синьо, жълто, оранжево..

SuloFA
SuloFA
SuloFA
SuloFA
SuloFA
SuloFA
Петко Бочев
Петко Бочев

Блядовете пак са си правили майтап с „могъщите“ НАТО-вски Фърчила, и техните шофери 🤣

ofu
ofu
SuloFA
SuloFA
SuloFA
SuloFA
SuloFA
SuloFA

ментел спагети [email protected]

ie на бара но ползва лисица
exdel и word но отворени 2 google drive
signal
comment image

112
112

Това може да са парчета от руската ракета която се взриви при изпитанието и пръсна радиация. Нищо чудно, руснаците толкова си могат.

грата
грата

Да не повярваш, че уродите от ге йсащ си признават!!

stormofblood
stormofblood

Какво е това 140p качество? Ходи разбери какво е…

Помак
Помак

Както винаги качеството на видеото е най-много 144р, за да се избегна всякаква по ясна представа, какви са тези обекти. Да ви пикая на „разкритията” кравари.