Американските военни обявиха за истински видеата с НЛО, заснети от пилотите на ВВС

16
4758

Флотът на САЩ обяви видеата със заснетите неидентифицирани летящи обекти за истински. Но американските военни се затрудняват да кажат с какво точно са се сблъскали летците. Информацията е на Popular Mechanics.

Тази пролет изданието The New York Times публикува информация за среща на пилотите на ВВС на САЩ с НЛО. Единият от тях е приличал на пумпал, движещ се срещу вятъра. Според думите на военните летци, обектите не са имали двигатели, не са оставяли топлинни следи и са демонстрирали възможности, недостижими за съществуващите и разработваните самолети и вертолети. Това се отнася за скоростта, маневреността и продължителността на полета.

През лятото военният летец лейтенант Райън Грейвз каза пред изданието The Drive, че е срещнал същите неидентифицирани обекти над акваторията на Средиземно море и Персийския залив.

Сега военноморските сили на САЩ потвърдиха, че трите видеа, за които се предполага, че са заснели НЛО, са истински. Това са материалите FLIR1, Gimbal и GoFas. Командването на ВВС на САЩ се затруднява да каже какво се вижда на кадрите. Официалният представител на военноморския флот Джозеф Градишър (Joseph Gradisher) заяви, че военноморските сили определят тези обекти като „неидентифицирани въздушни явления“. Военният каза, че се използва именно такава терминология, понеже тя дава базово описание на тези обекти, заснети в пространството на райони контролирани от ВВС на САЩ.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
16 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари