fbpx
-0.4 C
София

Анимираният сериал на Disney – Олаф е изцяло създаден от разстояние и е голяма наслада

Най-четени

Екип от аниматори на Disney работи над нови приключения за един от персонажите на Frozen, а именно снежният човек Олаф (озвучен от Джош Гад), като всеки от творците извършва своя принос, работейки от вкъщи. Кратката поредица, която уместно е кръстена “Вкъщи с Олаф” вече има 6 епизода, като всеки от тях е с продължителност малко над една минута и проследява очарователните приключения на малкия герой. Всички от тях са достъпни в официалния Youtube канал на Disney и са чудесен вариант за повдигане на настроението. 

Кратката поредица започна на 6 април и представя напълно обикновени ситуации по много забавен и развлекателен начин, с огромна доза магия, което е запазена марка за продукциите на Disney. Хуморът е предимно насочен към детска аудитория, но в тези твърде сериозни и помрачаващи мирогледа на човек времена не е излишно малко позитивна настройка, където всеки от нас да даде воля на детето в себе си и да се отпусне на фона на приятната анимирана поредица.

Впечатляващ факт е, че сериите са написани, анимирани и озвучени изцяло в домашна обстановка, което за пореден път доказва абсолютния професионализъм на екипа, който страстно работи за осъществяването на всеки епизод. 

Макар и епизодите да са кратки, работата върху всеки един от тях включва огромно количество работа и разнообразни роли, които спомагат за изработката на всеки елемент, който изгражда крайния продукт. В една от предните ми статии съм споделил кратък обзор какво е нужно, за да създавате персонажи за развлекателната индустрия – това е само един от многото етапи за създаване на дигитални преживявания. 

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
ю ес форевър
ю ес форевър
1 година

Малко е крипии.

greed
greed
1 година

Те са се преработили…. 6 епизода по 40 сек.

Нови ревюта

Подобни новини