БТК се готви да предлага тройна услуга

3
6

БТК вече е изградила опорна мрежа от следващо поколение и се готви да пусне по нея популярната напоследък „тройна услуга“. Това съобщиха от телекома и от доставчика на оборудването за нея Cisco България. Засега от компанията не уточняват какви пакети ще предложат на абонатите на фиксираната си мрежа и кога ще бъден даден стартът на новите услуги. Продуктите все още се разработват и най-вероятно ще ги обявим пред медиите в навечерието на Великден, обясниха от БТК.

Ползвайки новата платформа за пренос, телекомът ще предложи повече и по-модерни услуги на повече от 2.5 млн. абонати на фиксирана телефония и интернет. Тя ще осигури по-голям капацитет и възможност за предлагане на „тройна услуга“, която включва телефония, видео и интернет, както и пренос на взаимно свързан трафик от съседни държави.

Източник: в-к ‘Дневник'

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
2 Автори на коментарите
kornTopperstdask Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
korn
korn

Дано идеята се развие добре, то фактически бТк пуска по 1 кабел интернет и телефония, нека да видим как ще стане това с телевизията (видеото). Да се надяваме, че конкуренцията се разраства 😉

Topper
Topper

A според мен някои доставичици (и големите) в момента нервно кършат ръце и се молят на бога на медните жици :)) Конкуренция ли…Хм, може би, през нашия град минават 2 (два) от 2-та (двата) оптични частни пръстена в България, но е невероятен проблем да ги ползваш. За услуги, за които си плащаш.

stdask
stdask

Под видео сигурно трябва да се разбира видео-телефония ?!?!