Вземете си сега перманентен Windows 10 за $14,02, за да се обновите безплатно до Windows 11

0
2261

Днес Windows 11 най-после излезе и стана възможно безплатното обновяване от Windows 10 към новата операционна система. Сред по-интересните нови неща на Windows 11 можем да изброим изцяло обновения и минималистичен в сравнение с предишната версия дизайн, нов таскбар, поддръжка на Android приложения в близкото бъдеще и уиджети, които дават възможност за персонална промяна на външния вид на десктопа. Windows 11 идва и с преосмислена и много по-ефективна многозадачност. Както навярно вече всички знаят, актуализацията до новата версия ще бъде напълно безплатно за притежателите на легитимни версии на Windows 10.

Актуализацията е безплатна, но не за всички

Както вече казахме, до Windows 11 безплатно ще могат да се обновят всички потребители, които разполагат с оригиналната версия на Windows 10. Именно те няма да платят нито цент за този ъпдейт. Но ако работите с още по предишна версия, като например Windows 7 или Windows 8, а може би сглобявате нова компилация и искате да сте сигурни, че ще получите обновяването до Windows 11, най-простото и в същото време икономически най-изгодно решение е да се възползвате от предложенията на Keysbuff за закупуването на продуктов ключ за активиране на операционната система, който е с изключително ниска и атрактивна цена.

Искате ли пример? Ако използвате представените по-долу предложения, можете да си вземете Windows 10 само за 14 щатски долара, а ако трябва да обновите два компютъра – може би десктоп машината и лаптопа или два лаптопа, цената на един продуктов ключ пада до $13,5.

Office със сигурност е най-популярният пакет в света за работа с по-висока производителност, който включва всички необходими приложения за писане, за работа с електронни таблици, за създаване на презентации и още много други. Ето най-добрите предложения за тези продукти:

Ако искате операционната система Windows 10 Pro с интегриран Office в един общ пакет, също няма проблеми. С помощта на кода KAL на Keysbuff можете да получите 28% отстъпка за следните продукти:

Имаме и няколко специални предложения:

Как да използваме кода за отстъпка

След като влезете в сайта, посетете страницата с желания продукт.

След като добавите избрания продукт в количката чрез бутона купи сега (Buy Now), преди да потвърдите поръчката е необходимо да въведете кода KAL в полето Промоционален код (Promotional code) и да кликнете върху Прилагане (Apply).

В този момент ще видите намалението, приложено директно към съответния артикул във виртуалната количка, като след това можете да продължите със самото плащане.

Само след няколко минути продуктовият ключ ще бъде изпратен на вашия личен акаунт в нашия уеб сайт, както и във вашата електронна поща.

Използвайте го, за да активирате вашия продукт и за да извършите ъпдейт.

Ако активирате Office пакета, необходимо е да отворите официалната страница на този софтуер, да въведете потребителския си профил в Microsoft (или да създадете нов, ако все още нямате Microsoft акаунт) и след това да въведете закупения ОЕМ продуктов ключ в съответното поле. След като изберете вашия език и регион, кликнете върху Next, за да приключите активирането. Сега вече може да инсталирате Office на вашия компютър.

С тези предложения можете да бъдете сигурни, че ще можете безплатно да се обновите до Windows 11. Всичко това става с помощта на продуктовите ключове на Keysbuff, цената на които е минимална. Напомняме ви, че при възникването на какъвто и да е проблем или имате някакъв въпрос, винаги можете да се обърнете към нашия екип за обслужване на клиенти с имейл на адрес [email protected].


Платено съобщение