Вземете Windows 10 за 11 евро и Microsoft Office за 22 евро плюс подарък

0
686

Операционната система Windows 11 явно няма да излезе до края на годината и все още е съществено важно за потребителите да поддържат Windows 10 актуализирана. Това може да стане, ако имаме официален продуктов ключ за операционната система на Microsoft. Не бива да забравяме и че когато се наложи да актуализираме до Windows 11, ще е необходима най-актуалната към този момент легална версия на Windows 10.

Ако сте един от потребителите, които постоянно отлагат активирането на Windows 10, може би ще искате да знаете, че сега можете да направите това при съвсем ниска цена. Благодарение на промоцията на Keysbuff „Отново на училище“ можете да получите доживотен продуктов ключ за Windows 10 Pro само за 11,87 евро. Имаме и още много други предложения за софтуер на Microsoft, както и пакети от програми, в които са комбинирани различни версии на Windows и Office.

Предложенията на Keysbuff включват продуктови ключове за Windows 10 и Office при съвсем ниски цени

Windows 10

Office

 

Сървъри

Процесът на закупуване на продуктови ключове от Keysbuff е съвсем лесен. Необходимо е да се регистрирате в сайта на магазина, да посетите страница на продукта от който се интересувате, да използвате промоционалния код KAL, с помощта на който можете да използвате отстъпката, и да платите по някой от възможните начини, включително чрез PayPal или банкова карта. Няколко минути по-късно съответния продуктов ключ или ключове ще ви бъдат пратени във вашия личен акаунт в сайта на магазина или по електронната поща.

Keysbuff един от специализираните магазини, които търгуват с продуктови ключове. Всички предлагани продукти са официални и имат всички възможни гаранции. Купуването на продуктови ключове от този род е напълно законно и безопасно, а ако имате проблем с ползването на виртуалната количка или си с активирането на някой продукт, можете да ни пишете на адрес [email protected].

По време на голямата промоция Back to school можете да спечелите безплатни продуктови ключове, но само веднъж за всеки създаден акаунт. Не забравяйте, че промоцията е ограничена по време, ще продължи само няколко дни, след което промоционалният код няма да важи и продуктовите ключове ще се върнат към оригиналните си цени.


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!