Вземете Windows 10 само за $7 – версия, която през октомври можете да обновите до Windows 11

0
2707

В края на месец август Microsoft официално обяви, че ще представи най-новата си операционна система Windows 11 на 5-ти октомври тази година. Софтуерният гигант съобщи още, че Windows 11 ще бъде предварително инсталирана на всички нови компютри, излезли на пазара след пети октомври, като в същото време ще осигури безплатен ъпдейт за компютрите, работещи под управлението на Windows 10. Ъпдейтът ще става на етапи, като приоритет се дава на по-новите компютърни системи. Въпреки, че Windows 11 има по-строги изисквания към хардуера на компютъра, като цяло почти всеки компютър с Windows 10 може да бъде безплатно обновен до Windows 11.

Сега има великолепна възможност да си вземете евтин Windows 10. Интернет магазинът Godeal24 предлага страхотни специални цени за продуктовите ключове на Windows 10 и друг софтуер на Microsoft, като специално за Windows 10 можете да си вземете продуктов ключ само за $7. Достатъчно е да си вземете такъв Windows 10 и да изчакате до началото на месец октомври, когато ще можете да го обновите до Windows 11.

Специални предложения без да се налага използването на електронен купон с код:

Намаление от 45% при използването на кода SGO45:

Отстъпка от 60% при използването на кода SGO60:

Нов софтуер:

Пазаруването от Godeal24 е също толкова лесно, колкото е и в другите онлайн магазини. Малко след като направите поръчката, получавате продуктовия ключ или ключове в електронната си поща във вид на имейл, като не се налага да чакате с дни пристигането например, на куриер. Ако имате въпроси, екипът за техническа поддръжка ще ви окаже помощ по всяко време на денонощието. За тази цел просто изпратете имейл на адрес [email protected].


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!