Вземете Windows 10 само за 7,35€ по време на есенната разпродажба на GoDeal24

0
1486

Microsoft наскоро официално обяви, че ще представи финалната версия на Windows 11 на 5-ти октомври тази година и че обновяването от Windows 10 към Windows 11 ще бъде безплатно. Това означава, че за да можете да осъществите този ъпдейт е много важно да имате 100% валиден Windows 10 с оригинален лиценз. Всички са наясно, че закупуването на оригиналния лиценз от уеб сайта на Microsoft е много скъпо и затова е изключително удобно да се използва интернет магазина GoDeal24, който предлага продуктови ключове за софтуера на Microsoft при изключително атрактивни цени. Оттам могат да се вземат 100% оригинални продуктови ключове за Windows 10, които ще дадат възможност за безплатен ъпдейт до Windows 11. Уеб порталът GoDeal24 предлага продуктови ключове за различните версии на операционните системи на Windows, за различните офис пакети Microsoft Office, както и за най-добрите антивирусни програми на пазара.

Тази есен по време на своята есенна флаш разпродажба GoDeal24.com може много да ви помогне за спестяването на минимум 45% от всичките софтуерни продукти на Microsoft предлагани на пазара.

Специални предложения, при които не се налага въвеждането на код от електронен купон:

45% отстъпка при използването на кода SGO45:

60% отстъпка при използване на кода SGO60 за следния софтуер:

Други предложения:

Пазаруването от GoDeal24 е съвсем лесно и не се различава от това на другите интернет магазини, като разбира се. доставката е безплатна. Всички изброени дотук промоции са ограничени във времето и са валидни само до изчерпване на количествата. Това означава, че ако искате да направите ъпдейт на софтуера на своя компютър по време на празниците, със сигурност трябва да се възползвате от някоя от тези промоции.

Ако случайно се сблъскате с някакви проблеми или имате какъвто и да било въпрос, екипът за обслужване на клиенти е винаги на линия, и ще ви помогне с думи и дела. Достатъчно е просто да изпратите имейл на адрес [email protected].

Важна забележка: всички предлагани тук продуктови ключове са абсолютно легални. Тяхната ниска цена се дължи на факта, че те обикновено се продават заедно с компютър. Тази практика на продажба е легализирана от Европейския съд.


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!