fbpx
9.8 C
София

Всеки потребител вече може да създава гласови чатове Twitter Spaces

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Микроблог услугата Twitter стартира функцията Spaces – гласови чатове – през ноември миналата година в опит да засенчи успеха на Clubhouse. Досега обаче само потребители с 600 или повече абонати можеха да създават свой собствен гласов-чат. Почти година по-късно това ограничение беше премахнато.

Twitter донякъде изостава от собствения си график – администрацията на услугата обеща, че всеки потребител ще може да създава Spaces през април. Екипът на подразделението официално обяви новата възможност на своята страница: създаването на чат вече е достъпно в приложенията за Android и iOS. Към туита е прикачен и малък GIF, показващ как да направите това.

Като цяло, през последната година Twitter редовно увеличава новите функции в Spaces, като например възможността за добавяне на съсобственици в чата и поканата на до 10 членове. За създателите на съдържание, услугата учреди фонда Spark Program и дори стартира проекта за платени чатове Ticketed Spaces. Всъщност, в продължение на много време не всички потребители можеха да създават свои собствени гласови чатове.

Услугата Clubhouse отмени регистрациите по покана през юли и мобилните потребители оттогава постоянно експериментират с това. И като се има предвид, че Twitter току-що премахна ограниченията, развитието на Spaces може да ускори упадъка на Clubhouse или гласовите чатове в Twitter могат да повторят съдбата на Fleets.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини