fbpx
18.2 C
София

В новия сайт на Белия дом има скрито съобщение към програмистите

Най-четени

След встъпването в длъжност на новия президент на САЩ, Джо Байдън, уебсайтът на Белия дом получи голямо обновление. Вече се съдържа информация за новата администрация, обновена е историята на Белия дом.

Това, което впечатли някои хора обаче е, че кода му има скрита покана за работа

Ако използваме инструментите за разработчици на своя браузър и инспектираме уебсайта, можем да видим скритото съобщение. То казва „Ако четеш това, ние имаме нужда от твоята помощ, за да възстановим по-добре“, последвано от линк към страницата за кандидатстване на сайта на USDS.

USDS е организация, която обслужва всички технологични нужди на федералното правителство на САЩ. Служителите могат да встъпят в гражданска служба, за период от не повече от четири години. Повечето хора, които започват работа там, прекарват една или две години.

Различните позиции включват дизайнери, инженери, продуктови мениджъри и специалисти по бюрокрация, които да помагат на останалите служители на правителството

Съобщението бе открито от Исак Хепуорт, служител в Майкрософт, който го споделя в Twitter

Друга новост на сайта на Белия дом е, че той вече има тъмен режим за потребителите, които обичат високия контраст.

Изискванията за служителите са да бъдат граждани на САЩ, да минат успешно тест за употреба на наркотични вещества и да преминат цялостна проверка на миналото си. Заплатите варират, но горната граница е $170 800 на година.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини