Участниците в тестовата програма Windows Insiders получиха новата версия Windows 10 Insider Preview Build 17074, в която има няколко интересни нови функции.

Едно от тези нововъведения е функцията Quiet Hours, която работи аналогично на функцията Do Not Disturb в компютрите Mac. Потребителят може да настрои собствен времеви график и да укаже времето, през което ще получава съобщения само от хората, отбелязани в доверен бял списък. Тази функция автоматично се задейства и когато потребителят стартира игри на цял екран, използващи DirectX, както и при системните с дублиране на дисплея.

В новата Windows 10 Insider Preview Build 17074 има и други подобрения и нововъведения. Това са подобрените възможности за четене в операционната система, новите граматични инструменти при четене на EPUB. Уеб-браузърът Microsoft Edge вече има режим на четене. Добавена е функция за синхронизация на процеса на четене между различните потребителски устройства. В EPUB се поддържа потребителски звук.

В новата версия на Windows 10 е добавена възможност никога да не се запомнят паролите за домейна. Добавено е автоматичното запълване на пароли и възможност за използване на разширения в режим InPrivate. Повишена е надеждността на Near Share.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

7 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари