В Русия създадоха още един Cybertruck

6
1237

В Русия се появи нов Cybertruck. Механиците от канала „Гараж 54“ направиха копие на електрическия пикап на Tesla, който се базира на ДВГ автомобила УАЗ-469. За разлика от оригинала, руската версия на електрическия пикап използва старичък двигател с вътрешно горене.

Копието на Cybertruck, създадено от „Гараж 54“, е с доста интересна история. Автомобилът, използван за създаването на руския Cybertruck, преди това е използван в проекта „Бетонният УАЗ“. За създаването на това копие механиците от „Гараж 54“ са махнали от автомобила 7,5 тона бетон, за да извадят ходовата част. При предишният проект на безумен тунинг бетонът се използваше като броня и сега се е наложило той да бъде махнат. За да се получи приблизителния външен вид на оригиналния Cybertruck е трябвало рамата да бъде удължена, да се заварят няколко метални тръби за изграждане на нещо като клетка и върху тях да се заварят и съответните панели, направени от метални листове с дебелина 2 мм.

Въпреки немалката критика на външния вид на електрическия пикап Cybertruck на Tesla, виждаме, че този дизайн стана популярен.

Това не е първото руско копие на оригиналния Cybertruck. Предишният модел бе направен от създателите на YouTube канала „Пушка гараж“. Цената на този руски пикап е 666 666 рубли или приблизително $10 717. Тази имитация на Tesla Cybertruck е създадена на базата на Lada АЗ-2109.

Руският Cybertruck на „Гараж 54“ още не е довършен. След като всичко приключи, ще бъде представен подробен отчет.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Чип за зеле
Чип за зеле

Руснаците си го харесват ръбестия дизайн. Едно време все такива коли правеха.

Technical
Technical

Харесва им, защото прилича на танк. Ако е аспирин, телевизор или детска играчка, няма и да си помислят да го копират.

Цветомира Бекриева
Цветомира Бекриева

Ганю бълхарски плюе от панелката, ама нищо самичък не е направил през живота си. Дето има една приказка: „кунки в гъзунки“ (руска уж)…..

Мъск
Мъск

Баси, сега ще трябва да изкупя всички безаналогови УАЗ-ки.

stormofblood
stormofblood

Бива ги руснаците да правят консерви… 😀 😀 😀
Това второто е пълна пародия…

Срещу наркотиците
Срещу наркотиците

Тислата е по-грозна и от отварачката на Хапълката.