GoCrack е предназначена за създаване и тестване надеждността на корпоративните пароли.

FireEye Innovation and Custom Engineering (ICE) публикува софтуерния инструмент с отворен код GoCrack, с който е възможно създаването на пароли и тестването надеждността на корпоративните пароли с помощта на централни и графични процесори.

Програмите за разбиване на пароли дават възможност на експертите по информационна безопасност да тестват надеждността на паролите, да създават на нови усъвършенствани методи за тяхното съхранение, да проверяват за изпълнение изискванията за съставяне на парола и други. GoCrack дава възможност за конфиденциално тестване на паролите. Резултатите от проверката, както и получените верни пароли могат да видят само създателите на съответните тестове, както и от хората, на които са делегирани необходимите права.

GoCrack поддържа Hashcat v3.6+, LDAP автентификацията и не изисква използването на външен сървър с база данни. Сървърният компонент работи на всеки Linux сървър с Docker, а хората с NVIDIA GPU могат да използват NVIDIA Docker за работата на GoCrack с пълен достъп до графичния процесор. Предстои добавянето поддръжката на MySQL и Postgres.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
Edin ReptilЛИНКИме Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Име
Име

Да ви се изсера на рекламите

ЛИНК
ЛИНК

Дайте линк

Edin Reptil
Edin Reptil