В Instagram се появи малко, но важно подобрение

3
181

В приложението на социалната мрежа Instagram за мобилни устройства бе реализирано едно малко, но важно подобрение, което се отнася до възпроизвеждането на видео-клиповете.

Приложението автоматично възпроизвежда видео-клиповете, които се появяват във вашата персонализирана лента, но по-рано звукът във всеки клип бе изключен. За да чуете музикалния съпровод във видеото, трябваше всеки път да щракнете върху прозореца на плейъра (или бутона за регулиране силата на звука). От една страна, това е много удобно, когато се намирате на място, където не може да вдигате шум.

За тези обаче, които не искат да включват звука на клипа всеки път бе реализирана нова функция в последната актуализация. Сега е достатъчно да включите звука в един от клиповете, след което той автоматично ще се включва във всички последващи видеоклипове от лентата. И обратното, чрез изключване на звука в един от клиповете, той ще стои изключен и във всички останали.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари