Голямата промоция на GoDeal24: Windows 10 и други продукти със стартова цена $5,57

0
1352

11 ноември наближава и за милиони купувачи от целия свят е вече време да започнат да планират какво да си купят по време на най-голямата онлайн разпродажба. Промоцията по случай Деня на необвързаните е известна още и като 11.11, и тя е добре известна с много големите си отстъпки. А ако търсите да увеличите производителността си до едно по-високо ниво, Microsoft Office е платформата, която може да ви помогне. Това е водещото софтуерно решение за вашите имейли, документи, таблици и още много други. С излизането на Windows 11 работата в офиса и отдалечената работа стават по-лесна от всякога. Сега интернет магазинът GoDeal24 организира голяма промоция по случай празника 11.11, на която продуктите на Microsoft могат да се вземат при изключително ниски цени, като по този начин се увеличава производителността и ефективността на всеки потребител. Да не забравяме, че съвсем скоро в ОС Windows 11 ще се появи поддръжката и на приложенията за мобилната операционна система Android.

Точно сега GoDeal24 стартира своята голяма промоция Double 11 Crazy Promotion, която предлага толкова големи отстъпки, че едва ли бихте искали да ги пропуснете. По-долу ще откриете най-добрите предложения, каквито не предлага никой друг. Като част от разпродажбата на 11.11 може да вземете валидни продуктови ключове за Windows 10 Pro, Office 2019 Professional Plus и Office 20121 Pro Plus с доживотна валидност. Само сега Windows 10 може да се вземе при цена $5,57 на компютър.

Специални продукти с невероятни цени

Godeal24 предлага продуктови ключове за редица софтуерни продукти при съвсем ниски и специални цени, за които не е необходимо използването на електронни купони с кодове. Можете да ги вземете директно и за съвсем кратко време да накарате вашия персонален компютър да започне да работи съвсем гладко.

Отстъпка от 50% за различните версии на операционната система Windows при използване на кода SGO50

Windows 11 е най-новата операционна система, предлагана от Майкрософт, която е проектирана да работи безпроблемно с всичките офис приложения на софтуерния гигант. Тя предлага по-добра поддръжка на виртуалните работни плотове, както и интеграцията на Microsoft Teams. ОС Windows 11 е тук, за да бъде най-добрата операционна система на бъдещето. Windows 10 дава възможност за работа с помощта на уиджети.

Отстъпка от 62% при закупуване на комплект с операционна система на Microsoft плюс Office: кодът е SGO62

Друга много голяма специална отстъпка, която се дава при закупуването на пакет, включващ операционна система и Microsoft Office. По този начин може да си вземете Windows 10 Professional плюс Office 2021 Professional само за $48,79:

62% отстъпка и за други продукти на Microsoft при използването на кода SGO62

Голямата разпродажба на GoDeal24 по случай празника 11.11 предлага ексклузивни оферти от 1 ноември до 14 ноември тази година. Не пропускайте шанса да си вземете най-необходимия софтуер при наистина най-ниските цени на пазара. Интернет магазинът GoDeal24.com е лидер в продажбата на оригинални игри и продуктови ключове за всякакви софтуерни продукти. Ние имаме клиенти от всяка точка на света. Магазинът осигурява поддръжка в режим 24х7, като денонощно предлагаме страхотни оферти за цялата наша гама от продуктови ключове.

Можете да се свържете с нас по всяко време, както преди да поръчате нещо, така и след поръчката. За да осъществите контакт просто изпратете имейл на адрес [email protected] и нашият екип за обслужване на клиенти ще се погрижи да ви отговори колкото се може по-скоро.


Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!