Една седмица щури предложения от Godeal24: Windows 10 само за $8,19!

0
453

Очаква се Microsoft да представи финалната версия на Windows 11 по-късно тази година. Актуализацията ще бъде безплатна за всички, които се обновяват от Windows 10, така че ако планирате да използвате най-новата операционна система на софтуерния гигант, сега е най-подходящия момент да си вземете актуалната към днешен ден версия на Windows 10, особено ако използвате стара Windows 7 или Windows 8,

В същото време ние не знаем каква ще бъде Windows 11. Microsoft постига смесен успех с операционните системи, като Windows 8 бе почти катастрофа и никой не може да каже, дали това няма да се случи отново с Windows 11. Всичко това означава, че не е лоша идея да се придържате към изпитаната вече версия на Windows, каквато е Windows 10.

Добрата новина е, че ако планирате да използвате Windows 10, интернет магазинът Godeal24 стартира разпродажба, в рамките на която ОЕМ продуктовият ключ на Windows 10 се предлага само за $8,19 след използване на специалната отстъпка. Това е толкова фантастично предложение, че със сигурност си струва да бъде проверено.

Windows 10 само за $8,19!

Godeal24 предлага специални цени за някои софтуерни продукти на Microsoft по време на промоцията по случай Деня на независимостта. Можете да направите актуален ъпдейт на вашия компютър при най-добрата предлагана досега цена – само за $8,19 без да се налага използването на код от електронен купон. И още, Godeal24 предлага перфектни софтуерни продукти и отлично обслужване на клиентите, като няма да ви остави да се притеснявате от каквото и да било след покупката.

45% отстъпка за операционните системи на Microsoft

Код на купона SGO45
Имате нужда от още нещо? Другите лицензи за различните версии на Windows се предлагат с 45% отстъпка. Просто използвайте промоционалния код с количката за пазаруване и се възползвайте от това голямо намаление на цената.

Мега промоция за софтуерни комплекти – отстъпка от 60%!

Код на купона SGO60
Може би имате нужда от повече софтуерни продукти, за да можете по-бързо и по-ефикасно да вършите своята работа. И в този случай Godeal24 има подходящи предложения. Можете да се възползвате от софтуерните пакети, които се предлагат при изключително ниски цени.

Навярно искате да направите своята работа и ученето с вашия компютър по-удобни? Искате да поддържате компютъра винаги чист и безопасен? Няма проблеми! Ние предлагаме разнообразие от мощни софтуерни инструменти при изключително ниски цени и с до 90% отстъпка по време на тази лятна разпродажба. Можете да ги получите директно без да се налага използването на електронен купон. Не ги пропускайте.

Godeal24 може да се похвали с отлично обслужване на клиентите, които могат да заплатят избраното по най-удобния за тях начин, включително чрез PayPal и кредитна карта. Малко след заплащането ще получите избрания продуктов ключ или ключове директно в електронната си поща чрез имейл.

Ако възникне какъвто и да е било проблем или просто искате да зададете въпрос, нашият екип за обслужване на клиентите ще ви помогне с думи и дела. Просто изпратете имейл на адрес [email protected].


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!