Есенната разпродажба на GoDeal24: вземете Windows 10 само за $7,53!

0
907

Microsoft наскоро официално обяви, че през следващите седмици Windows 11 ще стане достъпна за широката общественост. По-точно, това ще стане на 5-ти октомври тази година. Новата операционна система ще бъде предварително инсталирана на новите компютри, които ще започнат да се продават след пети октомври. Едновременно с това софтуерният гигант ще предложи опция за актуализиране на Windows 10 до следващата версия на тази операционна система. Процесът на надграждане ще се състои от няколко етапа, като компютърните устройства, на които ще се инсталира Windows 10 трябва да отговарят на минималните хардуерни изисквания, за да може ъпдейтът да се осъществи.

Във връзка с това ние даваме на всички една много добра възможност да вземат Windows 10, която по-късно може да бъде надградена до Windows 11. Това са продуктови ключове за Windows 10, които можете да получите буквално само за няколко долара. Голяма част от предложенията на GoDeal24 са не само операционната система на Microsoft, но и друг софтуер на корпорацията и не само. Всичко което трябва да направите е да си вземете продуктов ключ за Windows 10 и да изчакате новата операционна система да излезе, за да се надградите до Windows 11.

Специални предложения, за които не се налага въвеждането на код от електронен купон:

Намаление от 45% при използването на кода SGO45:

Намаление от 60% при използването на кода SGO60:

Други предложения:

Пазаруването от този интернет магазин е съвсем лесно, като има много начини за разплащане и разбира се, доставката е безплатна. Всички изброени по-горе промоции и специални отстъпки са ограничени във времето и са валидни само до изчерпване на количествата. Така че, ако искате да обновите софтуера на своя компютър побързайте, защото тези продукти се търсят изключително много.

Как да платим с помощта на PayPal?

С PayPal можете да платите по следния начин:

  • Отидете на екрана за плащане и продължете като гост (или си направете акаунт)
  • По подразбиране ще видите само опцията Cwalletco в раздела Информация за плащането (Payment Information) – кликнете върху продължаване
  • Сега отидете на Преглед на поръчките (Order Review) на екрана за разплащане и кликнете върху Направете поръчка (Place Order)

Кликнете върху Избор на начин за плащане (Choose Payment Method) и след това върху Обработете поръчката (Process Order)

Ще се покаже екран с най-различни възможности за разплащане, откъдето можете да изберете PayPal или плащане с кредитна карта също чрез PayPal.

Ако случайно се сблъскате с някакъв проблем или просто имате въпрос, нашият екип за обслужване на клиенти е готов по всяко време да ви помогне с думи и дела. Достатъчно е да изпратите имейл на адрес [email protected].

Забележка: всички предлагани от нас продуктови ключове са абсолютно легални. Ниската цена на тези ключове се дължи на факта, че те обикновено се продават заедно с компютър. Тази практика на продажба е легализирана от Европейския съд.


Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!