Ето как можете да си вземете оригинална Windows 10 само за $6,12 и доживотен MS Office при цена едва $13,05!

0
7681

Ако все още използвате Windows 7 или 8, можете безплатно да се обновите до Windows 10. Но ако се налага да инсталирате най-новите версии на операционната система на Microsoft на нов компютър, най-добрият начин е да инсталирате Windows 10 или Windows 11 от нулата, на чист системен диск. Но цената на Windows 10 Pro в официалния уеб сайт на Microsoft е в размер на $199,99, което може да се окаже извън вашия бюджет. Навярно се питата как можете да си вземете оригинална Windows 10 при възможно най-ниска цена? Промоционалните продажби на продуктови ключове от страна на Godeal24 изцяло ще ви помогнат да разрешите проблемите от подобен род. Най-използваната версия Windows 10 Pro можете да вземете само за $7,25. А ако едновременно закупите два продуктови ключа за Windows 10 Pro, единия ще ви излезе само $6,12. Така ще икономисате немалко пари, с които можете да си закупите например, нов хардуер. Оригиналният софтуер, изтеглен от сървърите на производителя и активиран с помощта на продуктов ключ не само поддържа актуална вашата компютърна система, но предлага цялостна защита от хакерските инсталационни дискове и много по-голяма информационна безопасност. Софтуерът, активиран с оригинален продуктов ключ няма как да съдържа малуер, понеже се изтегля от сървърите на производителя, а самият продуктов ключ е поредица от символи. Освен това тези продукти са доживотни, което означава, че ще получавате всички актуализации и обновявания по безопасността през целият технологичен живот на съответния продукт. Да добавим, че Godeal24 предлага единствено оригинални версии на Windows, Office пакети, програмни инструменти и друг софтуер.

Ограничени по време предложения: оригинална Windows 10 Pro при цена едва $6,12

Топ-предложения: Оригинален Microsoft Office при цена едва $13.05

Отстъпка от 62% за софтуерни комплекти с Microsoft Office при използването на кода SGO62

До 50% отстъпка за други версии на ОС Windows при използване на кода SGO50

Най добрите и най-популярни програмни инструменти

Godeal24 е официален дистрибутор на легални продуктови ключове със законни лицензи за софтуера на Microsoft и други програмни продукти, който ви дава възможност да закупите ОС Windows и Microsoft Office при съвсем ниски цени, полезните софтуерни инструменти на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други. По този начин можете да икономисате до 90%, а спестените пари да използвате например, за закупуването на нов хардуер. Лицензите на тези продуктови ключове са 100% официални и автентични. Godeal24 знае произхода и историята на всеки продуктов ключ и потребителите могат да ги използват без каквито и да било проблеми. Предлаганите лицензи са доживотни, което означава, че операционната система на Microsoft например, ще се поддържа до края на нейния технологичен живот.

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценка о 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24. Самият продуктов ключ е поредица от символи, които се изпращат директно в електронната поща. Това е удобен метод за разпространение, както и един отличен начин за опазване на околната среда, който елиминира необходимостта от използването на физически транспорт и производството на ненужни опаковки.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, което продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт. По този начин се осигурява безпроблемното използване на активирания с продуктови ключове софтуер, като по всяко време можете да зададете интересуващите ви въпроси на нашата техническа поддръжка. 

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!