fbpx
9.8 C
София

Задава се трето поредно издание на Facebook конференция – F5

25 доказани специалисти ще разкриват нови практики и трендове от Facebook и Instagram

Най-четени

За трета поредна година ще се проведе практическата Facebook Бизнес Конференция на 15 ноември (петък) в Интер Експо Център.

Тази година организаторите очакват 500 участници и са подбрали 25 лектори, които са едни от най-опитните специалисти по дигитален маркетинг в България.

Те ще разкажат за най-новите тенденции и работещи стратегии във Facebook & Instagram, които се използват от  едни от най-добрите агенции, специалисти и големи брандове в страната. Конференцията ще бъде открита от официалния представител на Facebook за България.

Компании като “Нова Броудкастинг Груп”, “PEUGEOT”, “Sopharma”, “TESY” посетиха предишните две издания на бизнес конференцията, за да научат кои са новостите във Facebook и как да ги приложат успешно в своите бизнеси.

Тази година отново ще присъстват брандове от големи и средни бизнеси, за да се възползват от  актуалните и приложими теми, подбрани за предстоящото събитие.

Тъй като интересът за конференцията е голям, организаторите ни предоставиха промо код за 10% отстъпка, който нашите читатели ще могат да използват.

Промо код: F5K

Какво ще научите на специализираната Facebook Бизнес Конференция – F5 2019? 

“Желаещите за развитие в сферата на дигиталния маркетинг се увеличават значително. Поради тази причина ние с радост организираме подобен тип събития, които да предоставят стойностна, актуална и най-вече приложима информация. Целта ни е това да бъде най-практическата конференция в България!”, споделя Стилиян Запорожанов – Facebook специалист и организатор на събитието.

Темите за конференцията са добре подбрани – съобразени с актуализациите в социалната мрежа и новостите от света на маркетинга. Лекциите, които са подготвили, са изцяло практически насочени с реални примери и тактики, споделени от лектори с дългогодишен практически опит, знания и професионализъм.

Теми на тазгодишната конференция ще са:

✔ Лекция в помощ на бизнеса от официалния представител на Facebook за България

✔ Новости и промени във Facebook

✔Създаване на Social media стратегия

✔ Design & Copywriting за постове/реклами

✔ Рекламни стратегии за Онлайн магазини

✔Рекламни стратегии за B2B бизнеси

✔ Стратегии за ефективен Ремаркетинг

✔ Съвети за Instagram Marketing

✔ Реклама и инфлуенсъри в Instagram Employer Branding в Instagram & Facebook

✔ Успешни истории/съвети от начинаещи специалисти и от мениджъри на големи брандове

✔ Дискусионни панели с експерти

Повече информация за билети, лектори и програма на конференцията може да научите като кликнете тук: https://f5.digitalpro.bg/

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини