Започва най-големият хакатон в Югоизточна Европа

0
44

Сръбската компанияNordeus, издател на една от най- популярните спортни онлайн игри в света – Top Eleven днес обяви, че регистрациите за най-големият хакатон в Югоизточна Европа ще започнат скоро.

Хакатонът организиран от Nordeus има за цел да насърчи креативността, сръчността и работата в екип сред разработчици, ентусиасти и всички, които ще участват на тазгодишното състезание. Nordeus ще награди победителите с ценни награди, а целта на хакатона е, отборите да демонстрират знания, иновацитивно мислене, оригиналност и способност за работа под напрежение в реална бизнес среда.

„Хакатонът Nordeus показва някои от основите, върху които сме изградили нашият успех. Работата в екип, уменията и страстта са само част от стойностите, необходими за създаването на най-добрите игри в индустрията. Ние постоянно търсим таланти, най-добрите от най-добрите във всички области на гейм девелопмента. С организирането на това състезание, ние даваме възможност на участниците да изразят себе си, като в същото време подкрепят регионалната игралната индустрия и помагат тя да се развива „, каза Бранко Милутинович – главен изпълнителен директор на Nordeus,

Nordeus ще покрие всички пътни и квартирни разходи на отборите.

Ако сте разработчици, дизайнери на игри  или запалени ентусиасти, сега е времето да сформирате вашият отбор и да се подготвите за най-лудите и творчески 24 часа от вашият живот!

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари