Започна финансирането на електрически велосипед с два електромотора

4
2341

Eunorau стартира кампания в Indigogo за финансирането на електрическия велосипед Defender S, който има и конфигурация с два електромотора и две акумулаторни батерии.

Стандартният велосипед Defender S е оборудван със задно колело, което е едновременно и електромотор на Bafang с мощност 750 W и е много подходящ за ходене на работа и за каране в парка. Но ако искате по-голяма мощност и скорост до 56 км/ч, то тогава трябва да вземете модела S Pro, на който и двете колела са двигатели с обща мощност 1500 W.

И двата модела имат вградена в рамата литий-йонна акумулаторна батерия с капацитет 14 амперчаса и напрежение 48 V, но е възможно добавянето на още един акумулаторен блок за удвояване на пробега. И двете батерии се свалят и поставят много лесно, като се предлагат и по-мощни акумулаторни блокове с капацитет 17 амперчаса. С два от тях пробегът с едно зареждане е 128 км.

Рамата на Defender S е направена от алуминиевата сплав 6061 и се предлага с направляващата вилка RST Guide с ход от 75 мм, съчетана с пружинния амортисьор DNM A0-42RC с ход от 165 мм. Поставени са преди и задни светлини, налични са девет скорости. И двете колела имат дискови спирачки и 180 мм ротори. Поставен е 1,8-инчов цветен дисплей, показващ разнообразна полезна информация.

Базовата конфигурация на Defender S може да бъде поръчана при цена $1780, а S Pro струва $2000. Ако всичко мине по план, то доставките ще започнат през месец ноември тази година.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари