За девета поредна година в България ще се проведе най-големият икономически форум „Шумът на парите“

0
254

Събитието е на 22 и 23 май в зала EFE и ще бъде със свободен достъп

През месец май ще се проведе деветото издание на форума „Шумът на парите“. Събитието традиционно събира на една сцена едни от най-големите финансови, бизнес експерти и лектори в България.

Тази година то ще се проведе в зала EFE на хотел Маринела, на 22 и 23 май, а достъпът за всички е абсолютно свободен.

В двата дни от програмата темите на фокус ще бъдат – „Капиталови пазари“, „Недвижими имоти“, „Лични финанси“, „Банки и небанкови финансови институции“, „Технологии на успеха“.

Изненадата в тазгодишното издание ще бъде представянето на изцяло нов панел, който ще засегне тема, свързана с развитието на икономиката и растежа, под надслов „Двигатели на растежа“.

В деветото издание на „Шумът на парите“ гостите ще получат отговор на въпроси, касаещи банковия пазар и имотния сектор, ще открият как по-добре да управляват личните си финанси и къде да инвестират парите си, какви са възможностите и тенденциите, които новите технологии поставят на пътя ни и много други.

Форумът в цифри:

През изминалите години форумът привлече повече от 40 водещи компании и над 150 уважавани лектори, сред които имена, като Франк дьо Плесикс, главен изпълнителен директор и председател на Борда на директорите на IKS KB Amundi Group, Синиша Крнета и Иван Щериев, изпълнителни директори на Белградската фондова борса и Македонската фондова борса, Михаел Бюл, главен изпълнителен директор на Виенската фондова борса, Атанас Райков, генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа, Румяна Тренчева, изпълнителен директор на SAP Bulgaria & SAP South-East Europe, Цветан Алексиев, изпълнителен директор на Sirma group Holding, Кристофор Павлов, главен икономист на Уникредит Булбанк, Асен Ягодин, изпълнителен директор на Пощенска банка и други.

Събитието „Шумът на парите“ събра над 12000 души публика от 2010 г. насам.

Kaldata е официален медиен партньор на събитието


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари