Генералният директор на Tesla заяви, че компанията се е справила с масовото производство на Model 3.

Илън Мъск съобщи пред Bloomberg, че само след месец неговият екип ще започне подготовката за масовото производство на 10 000 електромобила на седмица. Това окончателно ще превърне Tesla в един от най-мощните автомобилни производители в света.

Гигантите на автомобилната промишленост все още се отнасят към Tesla като към незначителна IT-компания, от която на автомобилния пазар нищо не зависи. Илън Мъск каза пред Bloomberg, че вече произвежда по 5000 електрически автомобила Tesla Model 3 на седмица и че производственият ад приключва.

Миналия месец Tesla започна да произвежда по 5000 електромобила Model 3 на седмица. А сега Мъск обяви, че още през месец август компанията ще започне да произвежда по 6000 електромобила на седмица.

Именно тогава – през август, така нареченият производствен ад за Tesla трябва да приключи. В края на месец август, компанията ще поеме към новата си цел – 10 000 екземпляра Model 3 на седмица.

Това производство е необходимо за да се наваксат направените предварителни поръчки за закупуването на Tesla Model 3. Според разчетите, към края на годината производството на електромобили трябва да достигне 7000. Производството на 10 000 електрически автомобила седмично се очаква да започне през първото тримесечие на 2019 година.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
Друг приятелИ аз!анонимен Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
анонимен
анонимен

Харесвам хора с цели!

И аз!
И аз!

Но не и когато целта им е да баламосват хората с празни приказки и неизпълнени обещания, за да им измъкват парите!

Друг приятел
Друг приятел

Целта е стимул , но не винаги е постижима.
Но все пак е хубаво човек да е оптимист и да вярвя в себе си…