Китай бори нелегалния даунлоуд със строги мерки

11
0

Китай обяви, че въвежда строги мерки за борба с нелегалния даунлоуд на филми и музика. Мерките влизат в сила от 1 юли и предвиждат глоби до 100 000 юана ($12 500) и конфискуване на компютърното оборудване, използвано за сваляне от Интернет. Новите правила забраняват производството, вноса и употребата на софтуер, който позволява да се заобикалят техническите мерки по защита. Мерките предвиждат всеки, който качва текстове, звукови или видео записи за сваляне в Интернет, да иска разрешение от правоносителите и да заплаща нужните такси.

Източник: в-к ‘Телеграф’

11
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
11 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
6 Автори на коментарите
HedronMowerxentiaTopperfifa Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Hedron
Hedron

😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮
Китайците откачиха.

Mower
Mower

12500$ леле тия не са добре. Хахаха интересно ми е да видя колко хора ще глобят. Определено ще направят доста пари при толкова народ.:help:

xentia
xentia

Като не става само с пропаганда , ще има крути мерки. Особено ако управялващият има манталитета на Стефан Стамболов, работата може и да стане 😉

Topper
Topper

Китайците откачиха, румънците откачиха, англичаните откачиха, италианците откачиха, нашите НСБОП откачиха…. Да не тръгне Диоген да търси „нормалния“ човек? Я се свестете малко, всички са откачени, само „свалящия филми“ ли е наред?

Fifa
Fifa

Само ние си оставаме закачени 😀

NavNav
NavNav

😀 Това ни състояние е съвсем временно.

antonfx
antonfx

И шведите откачиха Pirate Bay е спрян.

jivkojj
jivkojj

Само руснаците да не откачат че тогава вече наистина лошо.

borisfx
borisfx

Не думай. Само в руснаците ми остана надеждата. както и преди те ще ни спасяват пак от упадъчното западно влияние. Да живее великата Русия.:clap:

rusimonov
rusimonov

Живеем в гадно време наистина, преди га имаше много и от всичко нямахме скорости, а сега скорости да искаш па нема ко да си свалнеш без да се нанижеш на шиша и да си кихаш като луд! Аз проблемация с те тва да си плащам немам, принципно, само обаче и шефа ми да беше калкулирал те тва че филмите са по 20лв парчето на ДВД, и че кинцето е между 5-10лв билета, да не говорим че Уин-а е на некви си 300лв./бр. и разни други неща дето са от първа необходимост! Хвърля ми шефчето 300-400 лв. и ми вика ае… Виж още »