Класическата версия на Skype отново е достъпна за изтегляне

5
6153

През февруари, Microsoft премахна връзките на класическата версия на Skype за Windows от официалния си уеб-сайт. Компанията обясни решението си с факта, че във версия 7.40 се съдържа критична уязвимост. Последната бе обещано да бъде премахната в следващата версия на 7.41. Добрата новина (доколкото тя изобщо може да бъде добра по отношение на Skype) е, че 7.41 вече е достъпна за всички потребители на официалния сайт. Можете да отидете на сайта на Skype и да изтеглите инсталационния файл за класическата версия на месинджъра за Windows.

Щастливи сме да обявим, че потребителите на Skype вече отново могат да изтеглят и инсталират официалния клиент Skype за Windows под номер 7.41. Моля, обърнете внимание, че инсталатора поддържа само Windows 7 и по-новите версии на ОС. Windows XP и Vista не се поддържат.

Много от потребителите на Skype са съгласни, че класическата версия на месинджъра остава една от най-стабилните, което не може да се каже за „съвременната“ версия, достъпна в Microsoft Store. Поради това, много от тях бяха разгневени от премахването на възможността за изтегляне на официалния настолен инсталатор на Skype и бяха притеснени, че Microsoft въобще ще премахне тази версия на приложението. За щастие обаче, най-лошите подозрения не се оправдаха и сега всички, които желаят могат отново да си изтеглят нужната им версия на услугата за Windows базираните компютри.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

5 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари