Колекция стикери във Viber

3
986

„Кеш Кредит сбъдва желания!“ е името на новия ни магически пакет със стикери. Те са с различни визии, забавни послания, готини закачки и заредени с много настроение.

Превърнете онлайн общуването в истинска магия. Стикерите са абсолютно безплатни за сваляне и покриват всякакви разнообразни ежедневни ситуации, през които минаваме! Омагьосай Viber чата с нашия чаровен магьосник. Ако си изкарал добре на купона снощи, изпрати на приятел „Махнах си главата“. Ако си зает – стикера на Худини в камера, здраво завързан. Събираш погледите с нов убийствен тоалет? Изпрати стикера „Разцепвам“ на приятелите си. Трябва да ги имаш! Изтегли ги тук.

Освен забавните стикери, Кеш Кредит е първата в света компания, въвела възможността за кредитиране през Viber. През приложението клиентите имат достъп до пълен пакет услуги – да получат информация за актуалните вноски по кредита си, да проверят точките си в лоялната програма, да намерят най-близкия офис на компанията или да участват в някоя от промоционалните игри с награди. Комуникацията е 24/7 и става с помощта на интегриран ChatBot, програмиран да предоставя информация и да общува по любопитни и актуални теми. Публичният акаунт на Кеш Кредит е достъпен за всички потребители, харесайте го и следете актуалните предложения на компанията, промоции, игри и отстъпки, които Кеш Кредит предлага на своите клиенти.

Кеш Кредит дава най-бързите кредити на пазара и най-разнообразни решения за кандидатстване за кредит – през Viber, Facebook Messenger, официалната уеб страница или в офис на компанията. Усвояването на пари става на момента – дистанционно (чрез банков превод), на място в офис или на каса на Easy Pay.

Безплатните стикери на Кеш Кредит може да изтеглиш веднага от посочения линк или от Viber приложението. Така че не се бави – внеси цвят и забавление в онлайн комуникацията си с новата серия стикери на Кеш Кредит.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари