Домашна камера засне неидентифициран обект да прави екстремни маневри в небето

9
2457

От време на време е нормално да видиш диво животно на записите на камерата си. Камера, активирана от движение, в дома на жена от Паршал, Колорадо, САЩ е успяла да улови нещо по-мистериозно.

Става въпрос за зелен обект в нощното небе, който се е спуска към земята. За разлика от метеорите, които се разбиват, този обект не пада свободно, а изведнъж прави завой на 90 градуса и продължава да се движи наляво. След това изчезва в нощното небе.

Дамата е била в друг град, когато се е случило това. Получава известие на телефона си за движение пред камерата. Когато се прибрала решила да прегледа записите от камерата и попада на обекта. Камерата стои на едно място, вижда се, че облаците не се движат, когато обектът го прави.

Видеото е разпространено от Блейк и Брет Казинс от Thirdphaseofmoon. Те получават кадрите от своя последователка. Заснети са на 15-ти юни тази година.

„Никога не съм виждал нещо да се движи толкова бързо. Успява да покрие голям разстояние, много мили, за части от секундата.“, разказва Брет.

В коментарите под видеото хората се шегуват, че светлината решава да избяга, когато разбира, че бива заснета. Някои съветват кадрите да се гледат на по-бавна скорост.

Какъв мислите, че е този неидентифициран летящ обект?

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
9 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари