Купуваме си защита за компютъра със SMS

16
3

Срещу 4 лв. без ДДС на месец вече може да се купи антивирусната програма NOD32. Това става с изпращането на 2 SMS-а. В отговор на тях потребителите получават сериен номер. След въвеждането му на интернет адрес www.nod32.bg/sms/ програмата може да се ползва легално за срок от 30 дни. Услугата е първа по рода си в света, обясни шефът на „Хай компютърс“ Константин Веселинов. Ниската цена и възможността за закупуване на продукта всеки месец са уникални за България. Годишният лиценз за NOD32 струва $39 годишно без ДДС, независимо къде се продава. Новата услуга е насочена предимно към индивидуални потребители.

Източник: в-к ‘Стандарт'

16
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
16 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
7 Автори на коментарите
3dfxsixkillerMelmak ®stambenahattamotto Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
3dfx
3dfx

яко !

sixkiller
sixkiller

Ами някои хора мислят как да вземат пари, вместо как да се отарват от кражби 🙂

Melmak ®
Melmak ®

Да използваема идея.Поне няма да се чудиш как,къде и с каква карта да си купиш софтуера.

stambena
stambena

Това вече е друго нещо,вече ще си имам добра легална антивирусна.:clap:

hattamotto
hattamotto

Напълно подкрепям идеята на ESET. От днес минавам на NOD, при това напълно легален. При сегашният курс на долара програмата струва 4,97 лева / 1,5305 лева за долар / месечно, ако се раздели посочената сума на 12 месеца. Разликата не е голяма, но все пак да се бръкнеш 59,69 лева еднократно си е повод за размисъл. А това 39$ с ДДС или без ДДС е?

netvampire
netvampire

@ hattamotto
ами то си пише ама няма кой да чете:)
„Годишният лиценз за NOD32 струва $39 годишно без ДДС“

brusko
brusko

Браво.;) Така трябва да се процедира.Можеш съвсем легално да използваш софтуерен продукт,и да прецениш дали те устройва за продължителна употреба.Дано тази инициатива бъде подкрепена и от други компании. :B)

Melmak ®
Melmak ®

От твоите уста в ушите на разработчиците и разпространителите.В конкретния случай не съм заинтересован от този продукт,защото не го ползвам.Но има и такива които биха ме заинтересували,стига някой „гигант“да не ги заличи дотогава.

korn
korn

Тази идея е страхотна! По този начин ще си плащаш само когато наистина ти е нужна програмата – а не и докато си някъде на ваканция примерно! Страхотно и похвално!!!:clap: :cheers:
А ето и малко сметки:
4лв без ДДС стават 4,8лв а оттам за 12месеца стават 57,60лв(крайната цена С начислен ДДС)
Самия лиценз на програматака както пише по-горе е 39$ Без ДДС за всички страни! Оттук следва 39$х1,53(курс на долара за днес)х1,2(да не забравяме ДДС)=71,60лв!
Офертата е невероятна откъдето и да я погледнеш 😀

Fixt00l
Fixt00l

Офертата е смехотворна,както и самата антивирусна програма.На онези от вас,които скочат срещу мен,защитавайки я като ор;ица малкото си,без никой да им плаща за това,мога да пратя поредица screenshots,където яко се дъни,въпреки всичките си 5 кила международни награди (образно казано).Толкова много спецове се оплакват от нея,чел съм критики и в калдата.Предвид какви невероятни freeware антивирусни има,които ще смачкат тая програма,както аз смазвам приятелката си (оппппаааааааааа:wub: )
😀 ,офертата си е чист обир,от тази гледна точка.Нито искам спорове,нито да защитавам нечии интереси,освен тези на потребителя (за което също никой не плаща).