Купуваме си защита за компютъра със SMS

16
1

Срещу 4 лв. без ДДС на месец вече може да се купи антивирусната програма NOD32. Това става с изпращането на 2 SMS-а. В отговор на тях потребителите получават сериен номер. След въвеждането му на интернет адрес www.nod32.bg/sms/ програмата може да се ползва легално за срок от 30 дни. Услугата е първа по рода си в света, обясни шефът на „Хай компютърс“ Константин Веселинов. Ниската цена и възможността за закупуване на продукта всеки месец са уникални за България. Годишният лиценз за NOD32 струва $39 годишно без ДДС, независимо къде се продава. Новата услуга е насочена предимно към индивидуални потребители.

Източник: в-к ‘Стандарт'

ДОБАВИ КОМЕНТАР

16 коментара за "Купуваме си защита за компютъра със SMS"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
3dfx
3dfx

яко !

sixkiller
sixkiller

Ами някои хора мислят как да вземат пари, вместо как да се отарват от кражби 🙂

Melmak ®
Melmak ®

Да използваема идея.Поне няма да се чудиш как,къде и с каква карта да си купиш софтуера.

stambena
stambena

Това вече е друго нещо,вече ще си имам добра легална антивирусна.:clap:

hattamotto
hattamotto

Напълно подкрепям идеята на ESET. От днес минавам на NOD, при това напълно легален. При сегашният курс на долара програмата струва 4,97 лева / 1,5305 лева за долар / месечно, ако се раздели посочената сума на 12 месеца. Разликата не е голяма, но все пак да се бръкнеш 59,69 лева еднократно си е повод за размисъл. А това 39$ с ДДС или без ДДС е?

netvampire
netvampire

@ hattamotto
ами то си пише ама няма кой да чете:)
„Годишният лиценз за NOD32 струва $39 годишно без ДДС“

brusko
brusko

Браво.;) Така трябва да се процедира.Можеш съвсем легално да използваш софтуерен продукт,и да прецениш дали те устройва за продължителна употреба.Дано тази инициатива бъде подкрепена и от други компании. :B)

Melmak ®
Melmak ®

От твоите уста в ушите на разработчиците и разпространителите.В конкретния случай не съм заинтересован от този продукт,защото не го ползвам.Но има и такива които биха ме заинтересували,стига някой „гигант“да не ги заличи дотогава.

korn
korn

Тази идея е страхотна! По този начин ще си плащаш само когато наистина ти е нужна програмата – а не и докато си някъде на ваканция примерно! Страхотно и похвално!!!:clap: :cheers:
А ето и малко сметки:
4лв без ДДС стават 4,8лв а оттам за 12месеца стават 57,60лв(крайната цена С начислен ДДС)
Самия лиценз на програматака както пише по-горе е 39$ Без ДДС за всички страни! Оттук следва 39$х1,53(курс на долара за днес)х1,2(да не забравяме ДДС)=71,60лв!
Офертата е невероятна откъдето и да я погледнеш 😀

Fixt00l
Fixt00l

Офертата е смехотворна,както и самата антивирусна програма.На онези от вас,които скочат срещу мен,защитавайки я като ор;ица малкото си,без никой да им плаща за това,мога да пратя поредица screenshots,където яко се дъни,въпреки всичките си 5 кила международни награди (образно казано).Толкова много спецове се оплакват от нея,чел съм критики и в калдата.Предвид какви невероятни freeware антивирусни има,които ще смачкат тая програма,както аз смазвам приятелката си (оппппаааааааааа:wub: )
😀 ,офертата си е чист обир,от тази гледна точка.Нито искам спорове,нито да защитавам нечии интереси,освен тези на потребителя (за което също никой не плаща).

* СТЕФАН *
* СТЕФАН *

Младеж! Виждаш ли някой от форума, който да те е питал за твоето мнение? Когато не ти харесва този софтуер, поне се въздържай и не го плюй. Защото аз се порових и никъде не срещтнах някоя ТВОЯ лично направена антивирусна програма. За да получи толкова награди, значи ИМА ЗАЩО. Погледни колко човека я ползват. Прочети и когато пишеш, не пиши глупости, а нещо смислено.

С уважение: чичо ти Стефан – LZ4JW

Fixt00l
Fixt00l

Адаш,твоето мнение ми хареса,може ли e-mail address,за да ти пратя screenshots?Поддържам огромно количество машини (повече от 1000),и го казвам с цел да те убедя,че нито веднъж не се е издънила програмта,която позлвам.И какво,като не съм програмист,нямам мнение ли?Именно програмистите са най-големите некадърници,всеки го знае.

Fixt00l
Fixt00l

http://img128.imageshack.us/my.php?...d32suxxx9jz.jpg
Човек се старае да предпази другите от набутвция,а такива неблагодарници като теб само плюят.Давай си парите,щом ги намираш на улицата.:bye:

P.S При това положение имаше пълен забив на Windows-а,и то няколко пъти,нищо не работешеи изпозлвахме най-добрия format,изобретяван някога от М$-Format C::wub: .“Task manager has been disabled by your system administrator“,и редица други такива,от тази система единствено тоя screenshot успях да измъкна.Другите си такива си ги пазя за лична колекция.Сега може би ти ще обясниш на някой потребител защо си е дал парите,или греша??

koko_plioko
koko_plioko

Е добре де, що не ни светнеш на някоя читава антивирусна тогава. Кои са тия free алтернативи?

s01o
s01o
Пич – ти или си болен мозък или си програмист с капаци (тъп програмист невиждащ по-напред от носът си)! Ползвам NOD32 на около 500-700 машини, 2 меил сървъра: Qmail, Postfix, Windows File server, Exchange – вече почти 3 години! Всичките клиентски машини са настроени да се ъпдейтват от една WINDOWS-ка машина на която е сложен един NOD32 Update generator 0.1.8, който генератор плейсва по SAMBA share на Linux-ка машина с работещо на нея Apache/1.3.34 Server ъпдейтите за деня и съответно всичките се ъпдейтват абсолютно нормално! Цялата таз проклетия нее спирала да работи и за 10 мин. през тия 3 години!… Виж още »
thomson
thomson

Що малко не си я изтестваш прехвалената антивирусна?www.vx.netlux.org? Нали си катил-какво чакаш?