Курсът на всички криптовалути продължи да пада. През този уикенд курсът на основната криптовалута падна под психологическата граница от $6000 и достигна минималното за тази година значение.

Към настоящия момент курсът на биткойна падна до $5867. Предишният антирекорд бе поставен през месец февруари тази година, когато цената на биткойна се срина до $5947. Да си припомни че в началото на годината Bitcoin курсът почти стигна рекордните $20 000.

Както обикновено, експертите не могат да кажат, каква точно е причината за падането на курса. Някои анализатори считат, че причините за това сериозно понижаване на курса са чисто психологически. Други посочват атаките срещу криптовалутните борси, ниските обеми на търговете, забраната за рекламиране на криптовалутите, както и решенията на регулаторните органи на редица държави.

Общата капитализация на криптовалутния пазар към днешен ден възлиза на $243 милиарда. Капитализацията на биткойна е $101 милиарда.

Както и преди, мненията на финансовите анализатори се разделиха и всеки водещ аналитик има мнение. Някои вярват, че предстои голям ръст на Bitcoin курса, както и на другите цифрови валути. Останалите са на мнение, че през следващите дни курсът на биткойна ще падне под $5000.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
3 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
5 Автори на коментарите
ГадьюХуйБай ГошоВойната с Русия е в хода сиcl500amg_cupe Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
cl500amg_cupe
cl500amg_cupe

Сорос разтоварва..

Войната с Русия е в хода си
Войната с Русия е в хода си

Той играе далеч по-високо от една криптовалута.

Войната с Русия е в хода си
Войната с Русия е в хода си

Криптовалутите имат силно бъдеще в Четвъртата индустриална револция, но най-вероятно няма да са тези, които познаваме сега. Според мен регулирани от държавите и наддържавни съюзи валути на базата на блокчейн може наистина да имат успех.

Бай Гошо
Бай Гошо

Какой туй скрипто валута, како са прай с туй? Унуката донеси од Германия идин лак топ, како да гу прая? На билт колин ли да го пусна??? Дан изгури?

Хуй
Хуй

Маргиналите, които вършат трудова работа като персонажът, който иронизираш, наистина ще останат без таква. Затова социалистите, които се кланят на ИИ, искат да създадат и ББД, за да може и Бай Маргинал Ганя да има какво да яде, а не да ходи и да чупи машини, заради своята пещерна маргиналност.

Гадью
Гадью

И ся кат изяят сметкити за токъ с к’о ши ги платйъ? По-добрие дъ си бях продължил дъ копам с киркътъ!