Мащабен срив в работата на Facebook в Европа

4
1619

Най-много са оплакванията от Великобритания, Франция, Полша и Унгария.

Сривът на най-голямата социална мрежа се наблюдава предимно в Европа, но започнаха да се появяват данни, че се разпространява и в другите държави. Най-много са оплакванията от Великобритания, Франция, Полша и Унгария. Показаната от Downdetector карта показва, че и България е засегната.

Според тази информация, 42% от потребителите не могат да се логнат в своите акаунти, понеже системата ги изхвърля. При 37% от потребителите Facebook изобщо не се зарежда. А при 20% не се появяват изображенията и снимките.

Първите сривове бяха регистрирани днес в ранния следобед. Към 16 часа броят на оплакванията намаля, но Facebook работеше с прекъсвания.

Недоволни останаха и потребителите на Instagram. При 72% от тях не се зареждаше новинарската лента, 17% не можеха да влязат в своите акаунти, а при 9% от потребителите сайтът не се зарежда.

Жалбите от работата на Instagram са по-малко, но географията на засегнатите държави е по-обширна. Освен Великобритания, Франция, Полша и Унгария, най-много сривове бяха засечени и в САЩ, Япония, Русия и Италия.

Съвсем наскоро също имаше тотален срив в работата на Facebook, когато много потребители виждаха единствено съобщението Service Unavailable

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Иван
Иван

Голем праз!

Румен
Румен

Вярно е че имаше срив, усетих го лично – изхвърли ме от фейса, след това не можах да вляза 5-6 минути, но бързо го оправиха. Не ме докараха до самоубийство:)

Тралала
Тралала

Браво, добра новина.
Дано по-често да има такива новини 😉

"Кот такоА"
"Кот такоА"

Who cares!? Keep calm and go eat mashed potatoes! 😉