Мнението ви е важно! Защо да не ви донесе и 46” 3D телевизор?

0
24

Има два начина да се сдобиете с най-добрия европейски 3D телевизор в момента. Единият е да бръкнете дълбоко в портфейла си и да отидете до най-близкия магазин за техника. Другият е да се включите в гласуването за най-добрите устройства за развлечение в България за 2011 година. С няколко клика в сайта на HiEnd Entertainment Product Awards 2011 ще си осигурите място в томболата, чиято голяма награда е именно най-добрият 3D телевизор според EISA – 46-инчовият Philips 46PFL9706H!

Всяка година издателство HiEnd отличава най-добрите технологични продукти за развлечение за последните 12 месеца. Текущата 2011 година не е по-различна в това отношение. Петата поред кампания HiEnd EPA, вече стартира и както досега гласуването в нея е в ръцете на потребителите. Всеки може да даде своя вот за устройствата, които най-много са го впечатлили, и да се включи в томболата за призовете на Philips. Общо шестима участници ще отнесат у дома малко преди Коледа някоя от следните награди:

• Страхотен 46” 3D телевизор Philips 46PFL9706H с Ambilight технология, създаваща цветен светлинен ореол около него в зависимост от доминиращите на дисплея цветове
• Чифт безжични слушалки Philips SHC8575
• Два чифта мини слушалки Philips SHO9577GB
• Два чифта разтегливи слушалки Philips SHO9567

Мястото, където можете да подкрепите своите фаворити в „5-ите годишни награди за най-добрите устройства за развлечение“, е тук.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари