Невронната мрежа Zero Trust разкри 9000 корумпирани служители в Китай

21
3328

В продължение на 7 години в редица китайски провинции се използваше антикорупционната компютърна система Zero Trust. Това е невронна мрежа, използваща специализиран алгоритъм с елементи на изкуствен интелект. През това време системата разкри 9000 държавни служители и чиновници, които са присвоявали или злоупотребявали с бюджетните средства, поставяли са свои роднини на високи постове и са използвали служебното си положение за лични цели.

Zero Trust обработва данните от над 150 бази данни и по този начин комплексно анализира отношенията и поведението на чиновниците. Невронната мрежа фиксира появата на крупна сума или суми в банковите сметки, открива скъпите жилища и допълнителни постройки, засича покупката на скъп автомобил, отчита и други фактори, които косвено доказват корупцията.

Основният недостатък на тази система е в това, че не може да предостави ясни аргументи, защо и как един или друг служител се е корумпирал. Представените от Zero Trust данни са достатъчни само за започването на начално разследване за съмнение в корупция.

Преди няколко дни Китай се отказа от използването на невронната мрежа, понеже властите сметнаха този подход за незаконен и неефективен. През тези 7 години реални присъди получиха само няколко души, като при останалите случаи се прави забележка или се налага някакво друго административно наказание. Но невронната мрежа е сканирала само 1% от територията на страната и в бъдеще тя може да бъде усъвършенствана.

21
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
18 Отговори на коментарите
7 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
303469
303469

Щука , на снимката – 5 точки на лицето ползват

Решение
Леко затъмнени очила(с минимум диоптър) и двете точки на очите няма да са достижими.
Противогрипна маска и носа и краищата на устата са недостижими.

303469
303469

youtu.be/Dkw15LkZ_Kw

Ала бала – взели му точките
дарил малко кръв
дарил малко юани
измел едно ръбче
и му върнали точките

Ала бала – Πpeди няĸoлĸo дни Kитaй ce oтĸaзa oт изпoлзвaнeтo нa нeвpoннaтa мpeжa, пoнeжe влacтитe cмeтнaxa тoзи пoдxoд зa нeзaĸoнeн и нeeфeĸтивeн. Πpeз тeзи 7 гoдини peaлни пpиcъди пoлyчиxa caмo няĸoлĸo дyши, ĸaтo пpи ocтaнaлитe cлyчaи ce пpaви зaбeлeжĸa или ce нaлaгa няĸaĸвo дpyгo aдминиcтpaтивнo нaĸaзaниe.

А в ? имат и ДНК база дани на хората – могат да разбер на кои е миглата и след 10 000 години . А FICO score в кешлес общество ?

Fun
Fun

Абсолютно нито едно от написаните неща в коментара ти не е вярно.

Китай имат експериментални райони, в който всичко се задвижва от ИИ разпознаване на лица.

Ако не беше толкова ограничен и вероятно живеещ в друг век, щеше да знаеш, че невронно обучение на алгоритъм и следене на локация позволяват разпознаването на лице, дори когато се ползват очила или човека си е пуснал брада и т.н.

Тъп луд трол, който пише от лудницата.

303469
303469

Щери(fun) и в dnes. bg и в segabg и в dir bg навсякъде през твоите 100 НПО компютъра ползваш думата ТРОЛ.

Макар че ползваш десетки ip адреси данс и контра разузнаването ще те уловят по твоя речник – не се издавай, промени речника.

303469
303469

Китайчета го болзват за да балансират срайностите в обществото си.

Мошетата го ползват само да атакуват някой по света(егати и циганията в тел авив)
youtube.com/watch?v=ca-C3voZwpM

shmaizera
shmaizera

не му пука защото се води на щат точно в данс….та за какво да му мисли….

303469
303469

youtu.be/eViswN602_k

Всичко е на джипове , ресторантите пълни, зеляние и дървета .

Номера за кола с двигател с вътрешно горене печели 1 на 100 човека с томбола а за електричка директно ти дават номер.

Fun
Fun

Не чета нито един от изброените от теб страници, не познавам никой който да работи за НПО, освен такова с възстановка на фолклорни традиции. IP-то, от което пиша си е моето и е само едно.

Пий си хапчетата, няма да спрете свободата на словото в България, защото сме демократична страна!!!

Китай е ГУЛАГ, Русия е ГУЛАГ, Евразийския съюз е КАПУТ, Брикс са КАПУТ, Венецуела е Гулаг, Северна Корея е ГУЛАГ, Беларус е ГУЛАГ! Ще го казвам и имам право на това, г-н ПСИХО!

303469
303469

В седмицата на Трифон Зарезан е доказано категорично, че ракията е много богата на женски хормони.

След четири ракии
преставате да се държите логично,
проявявате странни капризи
и вече не умеете да паркирате

favr
favr

значи ти видиш ли, имаш право да говориш разни неопределени неща и в никакъв случай не си трол… обаче, ако друг направи същото е трол… ей тва е явно да имаш късмет…

303469
303469

Еми повтаряш се всеки втори коментар ти съдържа думата ТРОЛ.
Така си оставаш следите за Данс.

Сега оставяш където пишеш и една реклама-капан за спечели от google…..(Защо? да заразиш с вирус)

Fun
Fun

Точно така, аз ти пускам рекламите в Гугъл, аз съм всичките профили в целия интернет, които те наричат „трол“ и работя за междугалактическото пространство на извънземните, които контролираме с рептилските си мозъци всичките ви мислони процеси. Внимавай, и психиатрите, които ти водя да ти дават хапчета са мои рептили-агенти, които наехме на Плутон!

Fun
Fun

Китай, комунистическата дистопия, в която се влагат стотици милиарди за създаването на градове, в които никой не може да си позволи да живее, въпреки това, проектът продължава за да дуят изкуствено БВП-то. Китай е ГУЛАГ:
comment image
comment image
comment image
comment image
comment image

http://multimedia.scmp.com/china-ghost-towns/media/ghosttown-3-r-net.jpg

303469
303469

БРАВО на блоковете отгоре имат панели за топлене на вода от слънцето и айфелова кула(мечтата на софиянци).

Имат цял град на влюбените които едно към едно е изкопиран от парижките сгради.
По бедните влюбени които не могат да отидат до париж ходят там на романтични почивки(пълно е с френски ресторанти които предлагат ситайска кухня – никой китаец няма да поръча охлюви)

?А Тереза М. е отправила поздрав към китай.
24chasa.bg/sport/article/7292155

Свободен пазар
Свободен пазар

Луд, няма кой да топли водата там, защото никой не може да ди ги позволи от години, схващаш ли или още не е дошло време за дозата антипсихотропни? Всички знаят, че си луд!

303469
303469

Празни са били преди 11 години.
Всичко е запълнено с имигранти монголци, казахстанци ,непалци,…

? Поставя химически лаборатории в казахстан на места къдета има вятър към китай.

Самото семейство на Назарбаев е замесено в серия от разследвания от западни правителства за пране на пари, подкупи и убийства.

Сред тези разследвания е и т.н. „Казахгаейт“ – в хода на проведените дела американското министерство на правосъдието не намира никого от семейството на Назарбаев за виновен и делото е прекратено през август 2010 г.

Алекс
Алекс

А стига бе! Сериозно са построили Айфеловата кула? Даже не е от неръждавейка 😀

Свободен пазар
Свободен пазар

Имат и копие на Белия дом.

303469
303469

Китайските производители на смартфони завземат по-голям дял от световния пазар – Huawei има 15 %, …..

Най-големият производител в света има само 15% от пазара?

След яросната атака срещу хавайки , ?опитват да вземат пазара чрез motorola(бая $$ са наляти та търсят спортни отбори за дългосрочна реклама)

Fun
Fun

Рептилите завземат пазара за да поравят сечено на великите китайци, идваме от друга галактика и парите ги правим през триизмерно вакуумнопространство. Между другото сме те вкарали в друга реалност, ти даже не си разбрал. Ние те контролираме, навсякъде сме. Ние те тестваме, телевизорът те гледа!

Иван
Иван

Ако внедрят тази невронна мрежа с елементи на изкуствен интелект в България тя за 10 минути ще открие ,че всички държавни служители в нашата страна ca пpиcвoявaли или злoyпoтpeбявaли c бюджeтнитe cpeдcтвa, пocтaвяли ca cвoи poднини нa виcoĸи пocтoвe и ca изпoлзвaли cлyжeбнoтo cи пoлoжeниe зa лични цeли.