Ново поколение Viber стикери от Credissimo

25
1738

Credissimo e сред първите компании в региона с иновативно присъствие във Viber 

Водещата ФинТек компания Credissimo e сред първите партньори на Viber на Балканите, които предлагат на потребителите кликаеми стикери.

Новият пакет „Стига глупости!“ позволява на потребителите да изразяват емоциите си и да споделят различни ситуации от ежедневието си. Те предоставят възможност на всеки да кликне и да бъде насочен към credissimo.bg, където получава допълнителна информация и се възползва от редица предимства. Кликаемите стикери правят връзка с уебсайта на компанията, като им предоставят опцията да заявят с няколко клика, желана от тях сума, с преференциална отстъпка от оскъпяването. 

Credissimo предлага на потребителите пакет от 24 уникални стикера. Те са вдъхновени от популярни образи от рекламите им и навлезли в ежедневието актуални фрази. Ново поле за изява намира и най-добрият служител на компанията — SIMO, познат като първият чатбот за заявяване на онлайн кредити във Facebook Messenger. 

Стартиращото партньорство между Viber и Credissimo е поредното доказателство, че иновативните решения са посоката, в която модерните компании трябва да се развиват, за да могат да предложат удобни за клиентите си услуги. Иновациите, които Credissimo въведоха в последните години, са ясен пример, че компанията е готова да отговаря на потребностите на своите потребители, като следва световните тенденции във ФинТек индустрията. Чрез внедрените автоматизирани процеси и нововъведения в сферата, дружеството е предпочитан партньор за големи международни корпорации, които се доверяват и споделят своя опит и експертиза.

Чрез публичния акаунт в комуникационната платформа, Credissimo предлага на последователите си допълнителен канал, в който могат да заявят кредит онлайн и да научат първи за ексклузивни промоции и новини, както и полезни съвети, свързани с финансите. Стикерите се радват на огромен интерес – доказателство за това са стотиците хиляди сваляния, осъществени в рамките на първата седмица от публикуването им. А публичният Viber канал на компанията достигна до трето място по големина и популярност в страната, отново в рамките на седем дни.

Стикер пакетът „Стига глупости“ е безплатен за сваляне във Viber Sticker Market на адрес: https://stickers.viber.com/pages/credissimo_bg

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
25 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари