fbpx
7.6 C
София

Подобрете работата си чрез тези онлайн приложения

Най-четени

Дори най-креативната идея има нужда от намеса в лицето на технологиите. Освен това, ако имате бизнес, то онлайн приложенията биха ви помогнали да го разширите много по-лесно и бързо. Съвременните технологии помагат на компаниите да се развият лесно за много по-кратък период от време. И това може да включва всичко – от извършване на елементарни задачи като създаване на текст до управление на маркетинга.

Zoom

Пандемията помогна на много хора най-накрая да открият приложението Zoom. То предлага едно от най-практичните решения, когато става въпрос за конференции, интервюта за работа и дори преподаване на уроци. Zoom има няколко функции, които го правят перфектен за фирмени и корпоративни срещи. На първо място, елементарно е да се работи с него – можете да поканите лесно много потребители в една и съща среща. Единственият минус е, че е възможно неоторизирани потребители да се присъединят към срещата ви, затова не забравяйте да заключите виртуалната стая с парола.

Както вече споменахме, силата на Zoom бе тествана главно по време на пандемията, когато всички бизнес срещи се състояха онлайн. Потребителите могат да споделят екраните си, за да представят презентация, а могат и да се синхронизират помежду си – събития, отбелязани във вашия календар ще бъдат изпратени с напомняне и на останалите.

Asana

Софтуерът за управление на проекти Asana помага да организирате задачите си много по-лесно. Можете да създавате и възлагате задачи, да следите кой кога е изпълнил заданията си благодарение на Asana. Ако имате бизнес, работата ви ще бъде много по-ефективна, когато използвате подобрен софтуер. Можете да го използвате безплатно, а за повече функции – има и платена версия.

Loom

Комуникационните канали никога не са достатъчни особено за компании, чиито служители работят от различни точки на света. Loom предлага видео комуникация на работното място. Чрез този софтуер можете да записвате екрана си, да правите кратки клипове с камерата на компютъра си, да обработвате видеа и да включвате субтитри. След това лесно можете да споделите видеото с всеки, като му изпратите линк. Така не само можете да се свържете с колегите си, но и да им изпратите бързо ресурси, от които имат нужда. Приложението има както безплатна, така и платена версия.

Trello

Trello е още едно уеб приложение за управление на проекти. То ще ви помогне да организирате задачите си, работните процеси и проектите си по систематизиран и разбирам начин. Чрез функцията drag-and-drop по-лесно ще проследите как са извършени задачите и да разпределите всичко по категории, за да се ориентирате по-лесно. Можете да отбележите на кои дати служителите да получават известия за крайни срокове или интерактивно да възлагате задачи на екипа си. А най-хубавото е, че всичко това е безплатно!

Google Ads

Ако продавате някакъв продукт или услуга, то задължително трябва да използвате Google Ads – така лесно ще покажете стоките и услугите директно на целевата си аудитория. Google Ads ви позволява да персонализирате рекламните си кампании въз основа на местоположение, език, интереси, хобита и други. Също така, лесно можете да управлявате финансите си, като задавате дневни лимити на разходите си.

Hootsuite

Екипът, който се занимава с управление на социалните мрежи, може да си отдъхне – Hootsuite идва на помощ. Чрез Hootsuite ще запазите всичките си акаунти за социалните мрежи на едно място, като можете да създадете постинг планове, да проследявате разговори, да измервате ефективността на публикациите си и да генерирате отчети. Отчетите са изключително важни и дават незаменима обратна връзка. Hootsuite предлага и още една много полезна функция – постоянно можете да наблюдавате действията на конкурентите си по много комуникационни канали, за да бъдете крачка преди тях. Уеб приложението има различни планове за абонамент, които можете да разгледате.

Canva

Canva е може би най-разпространеният, но и най-подценяваният инструмент за създаване на някакво съдържание. Canva е изключително полезна за създаване и използване на шаблони, ресурси, презентации, графики (от лога до корици за книга). Можете да откриете хиляди шаблони, които да ви помогнат да създавате невероятни дизайни дори и да нямате никакъв опит в графичния дизайн. Можете да използвате част от шаблоните в приложението напълно безплатно, но има и платена версия.

Grammarly

Ако работите на английски език, Grammarly ще се превърне в най-големият ви помощник. Може би това е най-добрият инструмент за писане и редактиране в момента. Когато напишете текст на английски език, Grammarly ще го провери за граматични, правописни, пунктуационни и лексикални грешки. Освен това, софтуерът ще ви предложи думи и словосъчетания, които да направят текста ви впечатляващ. Много лесно и бързо можете да редактирате всякакъв текст на английски език и ако използвате Grammarly, винаги ще създавате отлично съдържание. Приложението може да бъде директно прикачено към различните браузъри, Word, Google Docs, към телефоните с iOS и Android, към Windows и Mac. Можете да се възползвате от безплатната версия, но платената предлага много повече функции.

WeTransfer

Със сигурност поне веднъж в седмицата се чудите как да изпратите големи файлове без тяхното качество да бъде съсипано. Е, спрете да се чудите, защото това може да се случи лесно, бързо и напълно безплатно. WeTransfer ви позволява да изпратите всякакви файлове до 2 GB. Когато прикачите желания файл, можете да го изпратите чрез линк или директно на имейла на получателя. С платформата се работи много лесно, а и със сигурност ще ви впечатли, защото има страхотен дизайн. Можете да се възползвате и от платените версии на приложението, които ще ви позволят да изпращате всякакви файлове без значение колко са големи те.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини