Отново изтече информация за прототип на iPhone

0
28

Една от най-големите изненади в света на IT индустрията за 2010 година е неспособността на Apple да запази в тайна подробностите около новите си продукти, които предстои да излязат на пазара. Компанията на Стийв Джобс е пословична със секретността, в която работи. Напоследък обаче, Apple губи прототипи на iPhone от следващо поколение наляво и надясно. Този път, в мрежата излезе поредица от изображения, както и видеоклип, на които се вижда прототип на непознат до момента смартфон iPhone 4G. Информацията е изтекла във виетнамския сайт Taoviet.vn.

Прототипът показан във виетнамския сайт е доста подобен на онзи, който купи Gizmodo миналия месец, но се забелязват и някои малки разлики. Една от тях е липсата на болтове в долната част на телефона. За разлика от прототипа показан в Gizmodo, този не е блокиран и може да се включва.

Вероятността показаното устройство да е имитация е изключително малка. Детайлните снимки, както и видеоклипа оставят малко място за съмнение, относно автентичността на смартфона. Специалистите подозират, че този iPhone 4G работи с микропроцесор от серията Apple A4. Същите се използват и в таблетите iPad.

На видеоклипа, който придружава снимките, се вижда виетнамец демонстриращ външния вид и техническите детайли около прототипа. Детайлните снимки публикувани в Taoviet.vn показват вътрешността на телефона и дават доста добра представа за всички аспекти на устройството.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари