По случай 12.12 магазинът Godeal24 предлага Windows 10 и Office 2021 при най-ниски цени

0
1043

Ако сте разочаровани, че сте изпуснали Черния петък и наскоро отминалия Кибер понеделник, Godeal24 идва с промоцията Double 12, която е подобна на Черния петък и ви дава възможност още веднъж да се възползвате от същите ниски цени и да си закупите оригинален софтуер на Microsoft за вашия персонален компютър. Какво всъщност означава промоцията Double Twelve? Това е шопинг карнавал, който се провежда всяка година на 12-ти декември – 12.12 – и може да се разглежда като производна от Double 11 промоция. По време на това събитие Godeal24 предлага най-различни отстъпки, от които потребителите могат да се възползват.

Да напомним, че официалната цена на Microsoft Office 2021 Pro е $439,99. По време на разпродажбата 12.12 на Godeal24 цената на продуктовия ключ за оригиналния Office 2021 Pro е само $24,25, което означава, че икономисвате около 90%. А ако купите няколко продуктови ключа едновременно, магазинът предлага големи отстъпки – пазарувайте заедно с приятели и близки, като при пакета от пет продуктови ключа, Office 2021 ще ви излезе едва $13,05 на един персонален компютър. Не се притеснявайте, дали този софтуер е безопасен и надежден. Самият офис пакет е необходимо да се изтегли от сървърите на Microsoft и да се активира с помощта на продуктовия ключ, закупен от Godeal24. След успешното активиране можете спокойно да използвате офис пакета без да плащате месечни абонаменти, като ще получавате всички обновявания за операционната система. Дори да възникнат някакви проблеми по време на инсталирането и активирането, Godeal24 осигурява следпродажбено обслужване на клиентите в режим 24/7.

Най-ниските цени за тази година! Оригинален Microsoft Office 2021 само за $13.05

За ограничено време: оригинална Windows 10 Pro за едва $6,06

Microsoft Office за Mac

Отстъпка от 62% при използване на кода SGO62

Отстъпка до 50% за други версии на Windows при използване на кода SGO50

Godeal24 разполага с огромен професионален интернет магазин с обширен каталог включващ 100% оригинални и гарантирани продуктови ключове със съответните лицензи. Можете да вземете съвършено един и същ софтуер при с 80% по-ниска цена и въпреки това, той е официален и законен. Можете да вземете не само най-популярните операционна система и офис пакет, но и редица полезни програмни инструменти, включително продуктите на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други.

Софтуерни инструменти при най-добри цени!

Инструментариум за Mac

Godeal24 е официален дистрибутор на легални продуктови ключове със законни лицензи за софтуера на Microsoft и други програмни продукти, който ви дава възможност да закупите ОС Windows и Microsoft Office при съвсем ниски цени, полезните софтуерни инструменти на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други. По този начин можете да икономисате до 90%, а спестените пари да използвате например, за закупуването на нов хардуер. Лицензите на тези продуктови ключове са 100% официални и автентични. Godeal24 знае произхода и историята на всеки продуктов ключ и потребителите могат да ги използват без каквито и да било проблеми. Предлаганите лицензи са доживотни, което означава, че операционната система на Microsoft например, ще се поддържа до края на нейния технологичен живот.

Как става плащането?

Влезте в уеб страницата за плащане, продължете като гост (или си направете акаунт), след което попълнете полето Информация за плащането (Billing Information).

Изберете опцията CWALLETCO и продължете с Continue

След това кликнете върху Choose payment methods

Сега можете да изберете да платите чрез най-удобния за вас метод, включително чрез PayPal

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценка о 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24. Самият продуктов ключ е поредица от символи, които се изпращат директно в електронната поща. Това е удобен метод за разпространение, както и един отличен начин за опазване на околната среда, който елиминира необходимостта от използването на физически транспорт и производството на ненужни опаковки.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, което продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!