Превърнаха електромобила Tesla Model 3 в пикапа Truckla

4
930

Електрическите автомобили в момента се отличават със спортен обтекаем дизайн и не са много харесвани от хората, търсещи по-внушително возило. Наскоро излезе Rivian R1T но той все още не е достъпен. От друга страна имаме обещанието на Илън Мъск, че вече проектира Tesla пикап, който ще бъде демонстриран това лято. На някои хора обаче не им се чака.

В това число е любителката механик Симон Гиерц, позната още като „Кралицата на тъпите роботи“. Тя няма проблем с работата с ъглошлайф или заваръчни материали, затова реши да насочи уменията си в модификация на най-известния автомобил на Tesla. Крайната цел бе да го превърне в пикап.

Тя и нейният екип решиха просто да експериментират с най-евтиният Tesla Model 3. Той се продава със стоманена рама, а корпусът лесно се модифицира (освен това е най-евтин). Те премахнаха някои части от външната обвивка на автомобила, промениха някои други меща и накрая сложиха голям багажник. Резултатът е наистина забележителен Tesla пикап, коренно различаващ се от концепцията на Илън Мъск.

Доволна от творението си, Гиерц дори нае снимачна фирма, която да направи фалшива реклама на пикапа. На нея модифицираната Tesla получи ново име: Truckla! Не би било изненадващо, ако отсега нататък екипът ѝ не получава редовно поръчки за още такива коли.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Емил
Емил

Това съм го виждал да се случва с Москвич 2140.

Палуестиниец
Палуестиниец

Цялия проект е финансиран от Тесла и си е рекламен.

Zer0
Zer0

Баш

пипи
пипи

Кравара си е кравар, дай му пикап да си кара сеното.