fbpx
2.2 C
София

Предварителните поръчки на Cybertruck превишиха 1,2 милиона за общо $80 милиарда

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Tesla представи електрическия пикап Cybertruck преди 2 години и на няколко пъти отлага началото на неговото серийно производство. Въпреки това, желаещите да закупят този доста необичаен модел на Tesla бързо нарасна от 1 милион на 1,2 милиона. Ако всички тези поръчки бъдат изпълнени, това ще донесе на автомобилната компания на Илън Мъск приходи в размер не по-малко от $80 милиарда.

Миналата година Tesla реши да отложи началото на серийното производство на Cybertruck, за да може да увеличи производството на електромобила Model Y. Едновременно с това компанията създава нови технологии за изготвянето на издръжливия метален корпус на този електрически пикап. Очакванията са производството на Tesla Cybertruck да започне през втората половина на 2022 година.

Едновременно с това предварителните поръчки продължават да се увеличават. През първата седмица след анонса на Cybertruck бяха направени около 250 хиляди предварителни поръчки. Въпреки COVID-19 пандемията и отлагането на началото на производството, хората продължават да си запазват правото да закупят този електромобил. През месец юни 2020 година желаещите бяха вече над 650 хиляди, а през месец май тази година те превишиха 1 милион. Сега броят на предварително направените поръчки е малко над 1 270 000.

Според статистиките на изданието Electrek най-много се търсят конфигурациите с два и три електродвигателя Dual Motor и Tri Motor на Cybertruck.

Абонирай се
Извести ме за
guest
10 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
да бе, да...
да бе, да...
12 дни

1.2 милиона, ама по данни на МОШЕника. Реално надали са се намерили и 1200 бaлъка, които да си поръчат това ръбесто недоразумение. Ама като пуснат още 20-30 пъти същата новина под различна форма, може и 10 000 тъпи пиндoса да се набутат.

Куроленков
Куроленков
Отговор на  да бе, да...
12 дни

мноо си тъп саше 😉

Мъск
Мъск
Отговор на  да бе, да...
11 дни

Завистливия булгаран-мизерник, винаги плюе по нещо, което не може да си позволи и винаги плюе по някой по успял от него.
По същата логика се радва на другите мизерници от североизточната степ.

Петкан
Петкан
Отговор на  да бе, да...
11 дни

Хаха ще спукаш капиляр от яд , иди да те сецат отзад в бензиностанцията на 3лв литъра иди… баламурник.

Мартин Григоров
Мартин Григоров
12 дни

Изразът „пиндос“ е от речника на руските тролове,което ги издава като такива

TGR
TGR
Отговор на  Мартин Григоров
12 дни

Не им го казвай, че ще го сменят

Запознат
Запознат
12 дни

Това са предварителни поръчки и са привели някаква минимална част от сумата
Стига с тази реклама на бай Мъскул 🙂

Петкан
Петкан
Отговор на  Запознат
11 дни

Е и? Аз имам 2 поръчани, първото за мене а второто може да го продам или обратното според зависи колко ми трябва. Като излезе ще се чака с години докато наваксат и цените на старо ще са пъти по-високи.

ХаХо
ХаХо
11 дни

И аз искаам!

who
who
11 дни

Е това е, още не си го произвел, а вече си на доста близка до реалната печалба. Дано скоро ги почне, че да се поучвствам като във фантастичен филм по улиците 😀

Нови ревюта

Подобни новини