fbpx
16.8 C
София

Разузнавателните агенции на САЩ имат 180 дни, за да разкрият наличната информация за НЛО

Най-четени

Даниел Десподов
Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

През месец декември миналата година президентът на САЩ Доналд Тръмп подписа законопроект за 2,3 трилиона долара, относно възстановяването на страната от новия коронавирус. Именно тогава започна обратното броене – на американските разузнавателни агенции бяха дадени 180 дни за да подготвят подробен отчет за Конгреса, в който трябва да бъде разкрита ключова информация относно НЛО.

Към днешен ден директорът на националното разузнаване и министъра на отбраната разполагат с по-малко от 6 месеца, за да представят пред Конгреса разсекретената ключова информация. Това изискване е директно заложено в законодателните актове на американското разузнаване.

Отчетът по НЛО трябва да включва детайлен анализ на данните относно неидентифицираните летящи обекти, събрани от различните разузнавателни структури, включително ФБР и специализираната комисия за изучаване на НЛО. Освен това е наложено изискване за взаимодействие между различните разузнавателни агенции с цел централизиран анализ на всички случаи с участието на НЛО.

И накрая, отчетът трябва да включва всички възможни потенциални заплахи за националната безопасност от НЛО. Трябва да бъдат дадени препоръки, кой или какво стои зад тази активност.

Според изискванията, отчетът за НЛО трябва да бъде разсекретен, но може да включва приложения със секретни материали, които няма да бъдат публикувани.

В крайна сметка се получава така, че американското разузнаване няма как да заобиколи тези изисквания и през 2021 година ще разберем какво мислят експертите относно съществуването на супер напреднали технологии в някои държави, а може да се окаже, че тези явления имат извънземна природа.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Нови ревюта

Подобни новини