Руската биотехническа лаборатория BioCad работи върху хапчета, които удължават човешкия живот до 130 години

5
216

Президентите на Русия и Казахстан посетиха завода и научно-изследователската лаборатория на компанията BioCad, разположена близо до Санкт Петербург.

Посетени бяха отделите по разработване на антитела и компютърни аналитични разработки, лабораториите за биологични изследвания, отделът за създаване на нови биологични процеси с помощта на съвременни софтуерни методи, отдела за най-нови и перспективни изследвания и други.

BioCad е специализирана в производството на високотехнологични биологични и химични препарати за лечение на онкологични и автоимунни заболявания. Лабораторията е известна и с нейните препарати за забавяне на стареенето.

Владимир Путин и Нурсултан Назарбаев разгледаха специалния отдел за перспективни изследвания, който работи върху така нареченото „хапче на младостта“ – специални препарати за борба с патологичните признаци на стареенето.

Руските „хапчета на младостта“ могат само след 20-30 години да увеличат продължителността на човешкия живот до 130 години.

Това на пръв поглед незначително събитие може да има сериозни последици. Навярно това е алтернативата на прогнозираното от Рей Курцвейл през 2040 година сливане на човека, нанороботите и компютрите, чрез което ще се постигне безсмъртие.

Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
аз
аз
4 години

от кога зехте да поствате новини в стил bradva to4ka com

Без Коментар
Без Коментар
4 години

от официалният сайт на Путин:
„The two presidents got acquainted with the enterprise structure and main fields of its research and science activities. Mr Putin and Mr Nazarbayev were told about biologic drugs to treat cancer, including those already on sale, and the medication to treat psoriasis.“

Сериозно не си ли проверявате инфото или е по важно да пускаме МЕГА ЗАГЛАВИЯ?

сад
сад
4 години

Така е като се превежда информация на руската пропаганда. Това не е за пръв път в този сайт. Какви ли не глупости бяха превели още… Хайде по-сериозно, това не е блиц.бг

Анонимен
Анонимен
4 години

Боже какви глупости! Калдата жалко за вас.

Иван
Иван
4 години

Винаги е така с руската пропаганда: не сега, а след 20-30 години, никога конкретни резултати, винаги бомбастични тематики и винаги статиите завършват с цитиране на някой от запад за да хване вяра в тези които никога не са виждали руска технология по-успешна от москвич, но пък винаги са слушали колко невероятни са ладите особено новите дето вървят с руски перпетум мобиле двигател за който е прочетено разбира се в калдата и другите руски медии някои от тях споменати в другите коментари. Тези правила се спазват стриктно от господина Деспотова, зер заплата е това. А вие уважаеми читатели не го оставайте… Виж още »