Стана известно кога ще излезе Apple Card

5
585

Bloomberg съобщи, че банковата карта Apple Card ще се появи до края на това лято. Очакваше се тя да бъде представена с излизането на OS 12.4, но и след излизането на обновяването до новата версия, картата засега е недостъпна.

Притежателите на iPhone ще могат да направят поръчка за новата карта чрез вграденото в телефона приложение Wallet. За да може да стане това, задължително трябва бъде инсталирана мобилната операционна система iOS версия 12.4. В началото тази услуга ще се предлага само на жителите на САЩ. Това е свързано с факта, че засега Apple работи само с една банка – американската Goldman Sachs.

Apple Card може да се използва по два начина: като виртуална карта и като физическа карта, направена от титан. Вторият вариант е предвиден за страните, в които не работи Apple Pay. При физическата карта отсъстват някои стандартни реквизити на обикновените банкови карти, като например 16 цифрения номер, датата на изтичане на срока на картата и CVV кода. Върху титановата карта на Apple е нанесено единствено името на собственика. За платежна система се използва MasterCard.

За всички покупки с помощта на Apple Card компанията връща реални пари – 3% кешбек при всякакви разходи в магазините и сервизите на Apple и 2% за всички останали покупки. Няма ограничения в изразходването на средствата от Apple Card. При използване на титановия вариант кешбекът е 1%.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
3 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Калоян Василев
Калоян Василев

И сега балъците като се юрнат ….. няма спиране 🙂

Бахти
Бахти

Кой го интересуват последните напъни на една фалираща компания…

ИПИ
ИПИ

Направо фалирала! Епъл нямат пари!

мустанг
мустанг

Хората с кинти ги интересува. Ти не си ползвал продукт на Apple, не си и бизнесмен. Карай си там с евтиния китайски забиващ телефон и си гледай живота.

Бахти
Бахти

Няма нужда да опитващ да ядеш л@йно за да разбереш, че е л@йно.