Супер разпродажба по случай Black Friday – Windows 10 под $7. Последна седмица!

0
1444

Отново настъпи това време на годината, когато интернет магазинът GoDeal24 започва да предлага неустоими оферти по случай Черния петък. Ако през цялата година сте спестявали, за да сте сигурни че ще успеете да хванете най-добрите промоции с най-големи отстъпки, няма по-добро място къде да похарчите част от тези трудно спечелени пари, от магазина на GoDeal24!

С невероятните си намаления на цените на продуктовите ключове за Windows 10, Windows 11, Microsoft Office и другия софтуер на Microsoft, този Черен петък е най-впечатляващият от много години. Ако искате да получите възможно най-големите отстъпки на разнообразните софтуерни продукти, по-добре е да побързате! Тази промоция е ограничена във времето и ще приключи съвсем скоро.

Предложенията, които се продават най-много и наистина не са за изпускане

 

Отстъпка от 62% за комплектите с ОС Windows и Microsoft Office при използване на кода SGO62
Ще можете да използвате още по-голяма отстъпка, ако закупите комплект с Windows и Office. ОС Windows 10 Pro и Office 2021 Professional се предлагат само за $48!

 

Отстъпка от 50% за различните версии на Windows при използване на кода SGO50
Windows 11 е най-новата операционна система на Microsoft. За да предложи по-висока продуктивност Windows 11 вече е тук и със съгурност ще стане операционната система на бъдещето.

 

Отстъпка от 62% за другите софтуерни продукти на Microsoft при използване на кода SGO62
Освен това, в каталога на GoDeal24 ще намерите и редица други софтуерни продукти на Microsoft, включително различните версии на Office, Project и други. Сега можете да ги вземете с 62% отстъпка.

Не се бавете с поръчването на изброените дотук предложения, защото търсенето на тези продуктови ключове е изключително голямо и не се знае кога ще свършат. Поръчайте сега, за да избегнете разочарованието по-късно.

GoDeal24 е световен лидер в продажбите на оригинални игри и на валидни софтуерни ключове. Магазинът има клиенти от целия свят и работи в режим 24/7.

Можете да се свържете с екипа за обслужване на клиенти както преди, така и след поръчване на избраните продукти. За тази цел просто изпратете имейл на адрес [email protected].


Платено съобщение