Хакери предават хакери

0
6

Хакерската група A-Team публикува в интернет лични данни на членове на прословутата организация Lulz Security (LulzSec). Така в открит достъп за всички желаещи по целия свят са били изнесени телефонните номера, адресите, имената, псевдонимите и дори и информация за членовете на семействата на седем от хакерите и техните приятелки, пише The New York Times.

„Членовете на екипа LulzSec не са способни на нещо по-добро, освен да вземат онова, което лежи на повърхността“, твърдят „конкурентите“ им от A-Team. „Интернет по дефиниция изключва анонимността“, гласи новият постулат за „работа“ на хакерите, членове на A-Team.

По данни на информационната агенция UPI, в чието разпореждане се оказа изявлението на групата A-Team, членовете на групата са установили местоположението на някои от участниците в LulzSec. Станалите известни по цял свят хакери живеят в Швеция, Холандия, Великобритания и САЩ. A-Team насочи вниманието си към LulzSec след успешната атака срещу популярния блог Gawker през декември 2010 година.

Сестрата на един от хакерите от LulzSec работи като сервитьорка в боулинг в малко британско градче, пише The New York Times. Друг участник в групата е описан като „изключително уродлив“. Трети, твърдят от A-Team, „въобще не умее да прониква в компютърни системи и знае само как да дава интервюта“.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за