Черен петък и Кибер седмица: вземете Windows 10 само за $5,62 и Office2021 за $13,05

0
668

Ако търсите най-ниските цени на Microsoft Office или на операционната система Windows, можете да намерите много неща в уеб пространството, но е много трудно да се намерят оригинални Windows и Office на цени, на които ги предлага Godeal24. Това важи с пълна сила особено сега, когато по време на Черния петък плюс Кибер седмицата Godeal24 предлага най-добрите продукти от този клас при изключително ниски цени. Локалната версия на Office 2021 Pro сега може да се вземе само за $24,25, което е много добре, понеже този офис пакет значително подобрява ефективността и улеснява обучението. А ако закупите няколко бройки наведнъж, отстъпките са много големи и по този начин можете да се вземете Office 2021 Pro за 5 персонални компютъра, като цената на единия продуктов ключ ще ви излезе само $13,05/PC!. По този начин ще икономисате над 90% от официалната цена в размер на $439,99, като останалите пари можете да спестите или да ги дадете за нов модерен хардуер. Не се притеснявайте от ниската цена на тези продукти – Godeal24 гарантира 100% оригиналност. Достатъчно е само да закупите от Godeal24 продуктовия ключ за съответния програмен продукт, да го изтеглите от сървърите на производителя и след това да го активирате. Получавате 100% оригинален програмен продукт, за който не е необходимо да се плащат абонаменти, и който ще получава необходимите обновявания до края на своя технологичен живот.

Най-ниската цена за тази година! Оригинален Microsoft Office 2021 само за $13,05

Ако все още използвате Windows 7 или 8, много добра идея е да направите ъпдейт до Windows, понеже това ще направи вашия компютър много по-бърз и по-сигурен. Към днешен ден Windows 10 е най-надеждната и най-използваната операционна система в света. Важно е също, че Windows 10 може да бъде безплатно надградена до Windows 11, което означава, че купувайки продуктовия ключ с лиценз за Windows 10, можете когато пожелаете безплатно да преминете към Windows 11! Сега Godeal24 предлага продуктовия ключ за активирането на Windows 10 само за $7,25 – най-ниската цена на годината! А ако си вземете комплект от два продуктови ключа, Windows 10 ще ви излезе само $5,62/PC.

За ограничено време: оригинална Windows 10 Pro само за $5,62

MS Office за MAC

Отстъпка от 62% за комплекти с Microsoft Office при използване на кода SGO62

До 50% отстъпка за други версии на Windows при използване на кода SGO50

Godeal24 разполага с голям професионален магазин с обширен каталог, който включва 100% гарантирани и законни продуктови ключове със съответните лицензи. Получавате един и същ софтуер при над 80% по-ниска цена, и въпреки това той е напълно законен, официален и оригинален. Можете да си вземете не само продуктовите ключове за Office и Windows, но и разнообразни програмни инструменти, включително специализирания софтуер на IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и още много други.

Програмни инструменти при най-добри цени!

Ето как става купуването и плащането

Влезте в уеб страницата за плащане, продължете като гост (или си направете акаунт), след което попълнете полето Информация за плащането (Billing Information).

Изберете опцията CWALLETCO и продължете с Continue

След това кликнете върху Choose payment methods

Сега можете да изберете да платите чрез най-удобния за вас метод, включително чрез PayPal

Със своите висококачествени услуги и продукти Godeal24 получи оценка о 98% в рейтингите на TrustPilot – независимата платформа за оценка качеството на услугите и продукцията. Това е истинско потвърждение на професионализма и майсторството на Godeal24. Самият продуктов ключ е поредица от символи, които се изпращат директно в електронната поща. Това е удобен метод за разпространение, както и един отличен начин за опазване на околната среда, който елиминира необходимостта от използването на физически транспорт и производството на ненужни опаковки.

Компанията предлага професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, което продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт.

За връзки използвайте електронната поща [email protected]


Платено съобщение


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!